.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

mossad-iran-460x250“România este un stat polițienesc”. Acuzațiile vin din partea unui avocat care s-a ocupat de cazurile israelienilor arestați de-a lungul timpului în țara noastră.

România a devenit un stat polițienesc. 150 de politicieni au fost arestați în ultimii doi ani. Este o țară aflată în mijlocul luptei anticorupție”, a declarat Moti Tzivin relatează Israel Hayom.

Afirmația a fost făcută în contextul reținerii a doi cetățeni de origine israeliană de către DIICOT sub acuzația de spionaj.

Este vorba despre David Geclowicz și Ron Weiner, angajați ai companiei Black Cube. Cei doi, la ordinele lui Dan Zorella şi Avi Yanus, persoane cu funcţii de conducere în Black Cube şi foşti ofiţeri Mossad, ar fi spionat-o pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, și ar fi intimida familia acesteia. (Detalii AICI)

Familiile celor doi israelieni au ajuns joi la București. Se pare că compania Black Cube intenționează să angajeze mai mulți avocați români pentru a dovedi nevinovăția angajaților săi.

“Sunt angajați buni și suntem siguri că vor fi eliberați în curând”, au declarat surse apropiate suspecților.

Geclowicz, angajat al companiei Black Cube, condusă până de curând de un fost șef Mossad, a fost arestat preventiv pentrusăvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, complicitate la acces ilegal la un sistem informatic, complicitate la transfer neautorizat de date informatice, complicitate la alterarea integrităţii datelor informatice şi complicitate la operaţiuni ilegale cu dispozitive şi programe informatice.

Alături de acesta a fost acuzat și Weiner Ron. El a a fost reținut pe 3 aprilie și ulterior arestat pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, acces ilegal la un sistem informatic, transfer neautorizat de date informatice, alterarea integrităţii datelor informatice, în formă continuată, operaţiuni ilegale cu dispozitive şi programe informatice.

Black Cube a făcut unele precizări privind acest caz. Compania israeliană a recunoscut că doi dintre angajații săi au fost reținuți de DIICOT sub acuzația de constituire de grup infracțional, acces ilegal la un sistem informatic și transfer neautorizat de date.

Recent, compania a contractat în România un proiect de colectare a probelor privind fapte serioase de corupție în interiorul Guvernului și în agențiile sale. În timpul acestei activități, doi dintre angajații companiei au fost arestați după ce au descoperit informații importante. Angajaţii aplicau legea, iar suspiciunile asupra lor sunt false. Suntem încrezători că adevărul va ieşi la iveală în următoarele zile şi că cei doi vor fi eliberaţi”, spune reprezentanții companiei israeleiene, conform sursei citate. (Detalii AICI)

Kovesi a declarat susținut că, în acest caz, este vorba despre o încercare nereușită de intimidare. (Detalii AICI)

DIICOT vine cu lămuriri în cazul celor doi angajați ai firmei israeliene arestați preventiv în dosarul de hărțuire a Laurei Codruța Kovesi. Ron Weiner și David Geclowicz au efectuat multiple apeluri telefonice cu caracter amenințător și au încercat să sustragă informații din conturi de e-mail. (Detalii AICI)

Coincidență sau nu, Meir Dagan, fost director Mossad în perioada 2002-2011, a fost preşedinte de onoare al Black Cube până în urmă cu trei săptămâni, când a murit din cauza unui cancer la ficat. (Detalii AICI)

P.S. Este „amuzant” ca sionistii din Israel, ne vorbesc noua despre „abuzuri” si „statul politienesc”, avand in vedere genocidul orchestrat de Israel impotriva palestinienilor.

sursa si foto:  http://www.dzr.org.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .