.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Numeroşi români, nemulţumiţi de prevederile ordonanţei guvernamentale care reglementează taxa de rovinietă, au depus plângeri în instanţă prin care contestă sistemul de aplicare al sancţiunilor pentru neplata acestei taxe. Avocatului Poporului a luat şi el atitudine împotriva acestei ordonanţe. Într-un interviu acordat pentru RTV.NET, Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iancu a explicat de ce această ordonanţă nu este constituţională şi ce drepturi încalcă.

“In cazul în care un şofer nu are rovinietă, i se aplică o amendă şi pe lângă amendă tariful inclus în anexa 4 din ordonanţă. Păi, acum textul respectiv nu este numai neclar şi imprecis, ci este incredibil de defectuos. Să zicem: de la Bucureşti la Ploieşti sunt 60 de kilometri. Dacă în fiecare kilometru, nimeni nu interzice treaba asta, se montează câte un aparat prin care să fie înregistrată existenţa sau nu a rovinietei, înseamnă că ar trebui să avem 60 de amenzi şi 60 de despăgubiri”, a precizat Avocatul Poporului.

Despăgubirea plătită pe lângă amendă reprezintă rovinieta pe un an, nu pe o zi. “Întrebarea care mi-o pun eu: de ce nu pe o zi? În mod normal tariful este exact rovinieta pe un an şi ca urmare nu ar mai trebui să plătiţi a doua amendă pentru că despăgubirea înseamnă rovinieta pe un an pe care tocmai aţi plătit-o”, a explicat Avocatul Poporului.

Sursa: Jurnalul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .