.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Premierul desemnat Mihai Razvan Ungureanu propune, joi, unui Parlament in care vor vota doar reprezentantii coalitiei, dar care pot asigura majoritatea, un Cabinet cu trei independenti, trei reprezentanti ai UDMR, doi ai UNPR – toti prezenti si in Guvernul Boc – si noua democrat-liberali. Potrivit Mediafax, sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru prezentarea programului si a listei Guvernului de catre Mihai Razvan Ungureanu este programata sa inceapa la ora 11.00.

Pentru a fi investit, Guvernul propus de Ungureanu trebuie sa primeasca votul majoritatii de 233 de parlamentari, lucru fezabil, in absenta unor elemente surpriza, in conditiile in care grupurile din arcul guvernamental au, impreuna, 244 de deputati si senatori.

Grupul parlamentar al minoritatilor nationale, alcatuit din 17 deputati, va anunta joi dimineata decizia privind sustinerea Guvernului.

Mihai Razvan Ungureanu a prezentat, miercuri, componenta Cabinetului sau. Marko Bela (UDMR) – vicepremier, Catalin Predoiu (independent) – ministru al Justitiei, Leonard Orban (independent) – ministru al Afacerilor Europene, Kelemen Hunor (UDMR) – ministru al Culturii, Laszlo Borbely (UDMR) – ministru al Mediului, Ritli Ladislau (UDMR) – ministru al Sanatatii, Cristian Diaconescu (UNPR) – ministru al Afacerilor Externe, Gabriel Oprea (UNPR) – ministru al Apararii sunt cei opt membri ai Guvernului Boc propusi sa isi continue activitatea la ministerele pe care le-au gestionat.

Cei noua candidati PDL pentru a face parte din Cabinetul Ungureanu sunt: Lucian Bode – ministru al Economiei, Gabriel Berca – ministrul Administratiei si Internelor, Cristian Petrescu – ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Alexandru Nazare – ministru al Transporturilor, Stelian Fuia – ministru al Agriculturii, Catalin Baba – ministru al Educatiei, Razvan Mustea – ministru al Comunicatiilor, Claudia Boghicevici – ministru al Muncii, Bogdan Dragoi – ministru al Finantelor. Democrat-liberalii, cu o medie de varsta de 38 de ani si diferite profesii – intre care inginer, analist financiar, lector universitar – au fost propusi sa-i inlocuiasca pe toti reprezentantii partidului in Guvernul Boc. Cinci dintre ministrii desemnati de PDL sunt deputati, unul este senator si trei au fost secretari de stat in ministerele pe care urmeaza sa le conduca.

Ministrii desemnati au fost audiati, miercuri, in comisiile parlamentare de specialitate, doar de catre parlamentarii puterii, reprezentantii opozitiei absentand. Unii dintre ei au primit avizul favorabil al comisiilor, altii doar o “recomandare” catre plen, in situatia in care cvorumul de sedinta nu a putut fi intrunit.

Avizul comisiilor este consultativ.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .