.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

5388c9a6e9f47cf48930b6ab8c16c0a6Este derută maximă și cod roșu de pericol în zona baronilor SISTEMULUI, activi și conserve din DIE/SIE. Ușor-ușor, din caz în caz, niște procurori calmi și curajoși au ajuns la purcoiul de miliarde de euro. SRI-ul, care de 25 de ani are încă angajați acoperiți în sistemul energetic, a dat și el drumul la sutele, miile de rapoarte prăfuite prin seifuri. Deocamdată se dau lupte ușoare, de cavalerie.

Nu s-au scos tancurile și bombele grele. Nu s-a declanșat războiul. Care va fi pe viață și pe moarte. Chiar pentru soarta României. Pentru că dacă SISTEMUL va câștiga, România va da iarăși ceasul înapoi. Cu minim 15 ani. Pentru că miza este foarte mare, uriașă. Vorbim despre câteva sute de miliarde ascunse în străinătate. Care vor fi pierdute definitiv. Vom rămâne mulți ani de-acum încolo la mâna slugilor lui Voiculescu, Năstase, Țiriac și compania. Adio DNA, adio viitor!

În numerele viitoare Comisarul.ro va încerca să vă prezinte o imagine a ceea ce s-a întâmplat cu banii României în ultimii 25 de ani. Și cine știe unde s-au dus acești bani. Pentru că miza instituțiilor de luptă cu corupția nu este numai prinderea celor care fură, ci și recuperarea unor sume cât mai considerabile. Iar acum s-a ajuns la dihăniile cele mari, la păpușari. La cei care ar putea, dacă va fi nevoie, să cumpere, bucată cu bucată, jigodiile năpârlite din Parlament. Așa cum au mai făcut și în 2012. Când l-au picat pe MRU.

Ce se întâmplă acum cu Lenuța sunt lucruri mărunte. Foamfa de Buzău n-a fost decât o biată marionetă. Care este însă doldora de informații extrem de utile. Care pot duce în multe locuri și la multe depozite secrete. Nici măcar Băsescu n-a fost vreo sculă în ecuația cu DIP și Buzăianu. SISTEMUL își asigurase veniturile prin contracte pe 10 ani. Direct, fără scrupule. Iar lumea uită că și Voiculescu a avut părticica lui. Nici ariciul-păcălici penal de Ponta nu este străin. Ne oprim aici.

Apropo, pozele cu Udrea la Paris și Mihalache, la Belgrad, poartă amprenta unor conserve DIE, spun sursele noastre bine informate. Cu scopuri diferite. Pozele cu Udrea au fost un cadou pentru Ponta, în campania electorală, că lâncezea. Ele nu fuseseră făcute în acel scop, spun aceleași surse. Erau făcute pentru epoca post-Băsescu. Dar asta este altă poveste.

Pozele de la sârbi, cu Mihalache dormind, au fost făcute de o conservă DIE din ambasadă. Și este un avertisment din partea baronilor SISTEMULUI pentru Iohannis. Dar și pentru ”trădătorii” din SRI. Asta nu înseamnă că dobitocul de Mihalache are vreo scuză pentru situația în care a fost surprins. Și asta este nimic pe lângă ceea ce face și se știe despre el. Aici e problema, că acest dulap a ajuns o mare vulnerabilitate pentru Ficus.

sursa si foto: http://www.comisarul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .