.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

image-2010-09-7-7766990-46-jose-manuel-barrosoRomania si Bulgaria trebuie sa primeasca cat mai repede sansa de a adera la Spatiul Schengen, a declarat sambata presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, intr-un interviu acordat postului public de radio din Bulgaria, transmite Novinite.

“Bulgaria si Romania indeplinesc criteriile pentru aderarea la Schengen si cred ca va fi corect sa li se acorde o sansa cat mai curand”, a declarat Barroso in interviul acordat postului public de radio bulgar, potrivit Mediafax.

Comentand pe marginea informatiei potrivit careia Marea Britanie vrea sa inchida un program pentru muncitorii sezonieri in agricultura, prin care se estimeaza ca circa 21.000 de romani si bulgari au lucrat, in fie care an, in regat, Baroso a afirmat ca libertatea de miscare a oamenilor este unul dintre principiile fundamentale ale Uniunii Europene si ca nu ar trebui sa fie conditionata.

Presedintele Comisiei Europene a subliniat ca doreste ca tarile vizate sa stie ca institutia pe care o conduce vrea o Europa unita, puternica si deschisa, si a promis ca va face tot ce este posibil pentru ca statele membre sa nu aiba statut diferit.

“Nu trebuie sa cream cetateni europeni de rangul intai si de rang secund. Comisia Europeana este de partea celor care doresc o Europa puternica, unita si deschisa; vom face totul pentru ca tarile membre sa nu aiba statute diferite. (…) Cred in unitatea Europei si cred ca suntem mai puternici cand suntem uniti”, a declarat Barroso.

sursa si foto: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .