.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Presedintele a reconsiderat problema si a hotarat sa ramana mut la toate. Nu e mare lucru in fond – cateva mii de oameni in intreaga tara. Pana la cele cinci milioane in fata carora Traian Basescu a promis ca daca vor iesi in strada el va depune armele – mai e cale lunga.

Atat de lunga incat presedintele isi permite luxul de a tacea chitic. Pentru cei care nu ies din case l-a readus pe Arafat in Guvern. Pentru ei si-a facut o mea culpa, in stilul lui desigur, dar si-a facut.
In rest, mai nimic. Tonul lui Boc s-a mai asezat, a redescoperit bunul simt, nu mai mitraliaza fraze nesimtite rupte de realitate. Ponta si Antonescu nu mai sunt dinozauri, ci parteneri de discutii. Tot pentru milioanele care se multumesc sa ramana in fata televizorului, Puterea a facut pasul in spate. A cedat, paradoxal de usor, tocmai pentru ca a simtit pericolul si furia nerostita din ochii romanilor. Pentru ca si-a dat seama la timp de ce ar putea pierde, au ridicat putin piciorul de pe gatul lor.
“Scaparile” unor politicieni slabi si paraleli cu realitatea, ale caror guri vorbisera fara ei, debitand epitetele de “viermi”, “nevrotici”, “derbedei”, “mahala” sau “ciumpalaci”, au disparut umile sub pumnii sefilor. In timpul asta, Traian Basescu a reevaluat toata problema. Raspunsul sau pentru cele cateva mii de protestatari e – silence. Nici “iesi afara, javra ordinara” nu cred ca l-a auzit de aceasta data.

Citește mai departe pe Ziare.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .