.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“Vreau să ştiţi că am vorbit cu foarte mulţi şefi de stat din UE, niciodată nu a fost iniţiativa mea să sun şi în toate discuţiile am spus: ne vom rezolva problema singuri”, a spus Băsescu, arătând că nu a fost vorba de “presiuni excesive” din partea omologilor săi.

Întrebat care sunt aceşti şefi de stat care l-au contactat şi dacă printre aceştia se află şi preşedintele SUA, Barack Obama, Băsescu a spus că nu poate să îi nominalizeze public. “Atâta timp cât nu au făcut ei public, nu am să fac eu. Doamna Merkel a decis să facă ea public faptul că m-a sunat”, a spus el.

Totodată, întrebat dacă mai este căutat la telefon de şefi de stat din UE şi în zilele de după suspendarea sa, Băsescu a confirmat că încă este sunat.

Cancelarul Angela Merkel a avut luni “o convorbire telefonică detaliată” cu preşedintele român Traian Băsescu, iar “în centrul discuţiei a fost desfăşurarea evenimentelor politice interne din România”, a informat un comunicat de presă al purtătorului de cuvânt al lui Merkel, Steffen Seibert.

“Explicaţiile preşedintelui Băsescu confirmă îngrijorările guvernului german. Cancelarul consideră innacceptabil ca într-o ţară a Uniunii Europene să fie lezate principiile de bază ale statului de drept”, se mai arată în comunicatul lui Steffen Seibert.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Viorel Hrebenciuc a declarat, luni, în debutul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că preşedintele Traian Băsescu a fost cel care l-a sunat pe cancelarul german, Angela Merkel, şi s-a “milogit de ea”.

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al lui Băsescu, a precizat luni că “preşedintele Traian Băsescu nu a solicitat nicio convorbire niciunui şef de stat sau de guvern”.

 

Sursa si foto: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .