.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“Consider ca este o mare eroare desemnarea lui Sova in Cabinet, avand in vedere reactiile care pot sa apara impotriva Guvernului ca urmare a afirmatiilor antisemite pe care le-a facut. Nimeni in Europa civilizata nu iarta si nu tolereaza antisemitismul”, a subliniat Traian Basescu, luni seara, inainte ca noii ministri ai Guvernului Ponta sa depuna juramantul

Traian Basescu , a mai declarat, la sediul sau de campanie:
“Corlatean, o alta mare eroare. Este ministrul care a contrasemnat ordonanta de urgenta prin care s-au redus atributiile Curtii Constitutionale. Acest lucru va avea un impact extraordinar asupra credibilitatii ministrului de Externe al Romaniei.

Fac un apel la domnul presedinte Crin Antonescu, inca nu e prea tarziu, puteti sa nu le primiti juramantul nici lui Sova, nici lui Corlatean. Este o sugestie pentru binele Guvernului si implicit al Romaniei”.

Intrebat de jurnalisti ce se mai poate face in conditiile in care decretele de numire in functie au fost deja semnate, Traian Basescu a spus: “Nu ii mai programeaza la depunerea juramantului, daca au fost emise decretele, si atunci procedura nu e indeplinita pana la capat”.

“Si asa i-am rugat atata vreme: ‘Chemati-ma ca v-as putea da niste solutii sa reducem impactul pe Romania’. Nu au vrut, nu au vrut, sunt acum un simplu cetatean”, a mai adaugat presedintele suspendat.

În cadrul celui de-al II-lea protocol secret francmasonic se expun planurile  francmasonilor  de a impune în funcțiile de conducere oamenii lor de paie, incompentenți și vânduți intereselor acestei secte satanice:

Administratorii, aleşi cu grijă din popor de către noi dintre creştinii inconştienţi cei mai slugarnici, nu vor fi niciodată oameni competenţi pentru administraţia ţării. În acest chip ei vor deveni nişte păpuşi trase de aţă de către inteligenţii şi genialii noştri sfetnici, de către specialiştii noştri, crescuţi şi pregătiţi încă din copilărie în vederea administrării afacerilor lumii întregi. Voi ştiţi că specialiştii noştri şi-au câştigat cunoştinţele necesare administrării şi punerii în practică a planurilor noastre politice, din experienţa istoriei, din studiul tuturor evenimentelor importante.”

Cel de-al V-lea protocol secret francmasonic arată cum guvernele sunt controlate de interesele materiale:

Toate rotiţele mecanismului guvernamental depind de un motor care este acum în mâinile noastre şi acest motor este AURUL. Ştiinţa economiei politice, întemeiată de către maeştrii noştri, ne dovedeşte de multă vreme puterea uriaşă a aurului.”

Al X-lea protocol secret francmasonic arată că această organizație malefică urmărește să promoveze în funcții de conducere persoane care pot  fi controlate și determinate să îndeplinească ordinele francmasoneriei:

„Un anumit timp, până ce va sosi momentul când nu va fi deloc primejdios să încredinţăm posturile de răspundere ale Statelor fraţilor noştri francmasoni, le vom încredinţa unor indivizi a căror trecut şi caracter vor fi de asemenea natură încât să existe o prăpastie între ei şi popor; unor astfel de oameni le vom da puterea, cărora în caz de abatere de la ordinele noastre să nu le rămână altceva de aşteptat decât condamnarea sau exilul, pentru ca ei să fie siliţi să ne apere plini de devotament interesele până la ultima suflare.”

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .