.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Cea mai mare greşeală ar fi abandonarea austerităţii, a avertizat şeful statului.
Traian Băsescu lansează un avertisment care spulberă multe iluzii

Preşedintele Traian Băsescu s-a declarat “extrem de convins” că actuala criză din Europa nu va dispărea în următoarele 12 luni.

“Suntem extrem de convinşi că această criză nu va dispărea în următoarele 12 luni, este o perioadă de dificultăţi pe termen mediu şi lung”, a avertizat el la începutul întâlnirii de la Palatul Cotroceni cu vicepreşedintele Băncii Mondiale, Philippe Le Houérou.

Şeful statului a reluat ideea că România nu susţine abandonarea măsurilor de austeritate, ca soluţie pentru relansarea economiei. “Este cea mai mare greşeală care poate fi făcută în prezent. În termeni reali, trebuie să păstrăm stabilitatea macroeconomică, iar bazat pe aceasta să generăm creştere economică, şi nu viceversa”, a spus preşedintele.

Mai mult, Traian Băsescu a avertizat că renunţarea la austeritate şi stabilitate macroeconomică poate arunca Europa în aer: “Această poveste cu stoparea austerităţii, stoparea concentrării pe stabilitatea macroeconomică, haideţi să facem creştere economică, să punem banii în piaţă, poate fi cea mai mare greşeală, care va face Europa să explodeze în următorii ani. Trebuie să avem grijă de ambele, atât stabilitate, cât şi creştere. Cheia este stabilitatea macroeconomică. Iar noi am avut experienţa din 2007-2008 când am crescut neglijând stabilitatea macroeconomică”, a mai declarat preşedintele.

Traian Băsescu a făcut aluzie şi la noua conjunctură politică internă, sugerând că guvernul Ponta nu poate adopta măsuri populiste, fiind obligat să rămână în limitele programelor adoptate cu organismele internaţionale: “Sunt bucuros că, chiar dacă nu mai am guvernul meu, agenda mea continuă cu acest program pe care îl avem cu FMI, UE şi Banca Mondială.”

Oficialul BM a declarat că aprobarea, săptămâna trecută, a unui nou împrumut de un miliard de euro reprezintă o recunoaştere a progreselor României în plan macroceconomic şi structural.

Sursa: Evenimentul Zilei

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .