.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, vineri, la Covasna, că maghiarii au înţeles, cu ocazia referendumului, că ţara are nevoie de o stabilitate.

“Nu pot să nu observ reacţia ungurimii faţă de referendum şi n-am decât să le mulţumesc”, a spus el.

Întrebat cum explică prezenţa redusă a maghiarilor la referendum, Traian Băsescu a răspuns că ei au înţeles “foarte bine modul ilegal în care a fost decapitată conducerea statului”.

“Au înţeles foarte bine şi modul ilegal cum a fost decapitată conducerea statului şi că nu pot fi atraşi în jocuri politicianiste. Iar maghiarii se pare că au înţeles nevoia de stabilitate a ţării în perioada aceasta”, a spus Băsescu.

De asemenea, întrebat de jurnalişti cum califică modul în care procurorii fac anchetele privind referendumul, el a spus că nu doreşte să comenteze pentru a nu fi acuzat că, de la Covasna, conduce activităţile Parchetului.

“Până acum se spunea că din garaj conduc activităţile astea, iar acum o să spună că de prin Covasna. Totuşi, am câteva zile libere…”, a spus, zâmbind, Băsescu.

El a adăugat că a venit în această zonă pentru a scăpa câteva zile de aglomeraţia din Bucureşti.

“Am fugit câteva zile din aglomeraţia din Bucureşti. Eu mă simt bine în Covasna şi Harghita dintotdeauna, nimic nou sub soare. E plăcut aici”, a spus Traian Băsescu.

El a menţionat că, vineri, a vizitat Lacul Sfânta Ana şi Băile Balvanyos.

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a sosit, vineri, în staţiunea Covasna, fiind cazat la un hotel, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Conform surselor citate, Traian Băsescu îşi va petrece week-end-ul în judeţele Covasna şi Harghita, împreună cu soţia sa, Maria.

Contactat de MEDIAFAX, Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al preşedintelui suspendat, a confirmat faptul că Traian Băsescu îşi petrece acest sfârşit de săptămână în Harghita şi Covasna, fără a da detalii despre programul acestuia.

Kerezsi Laszlo, custodele rezervaţiei naturale Lacul Sfânta Ana -Tinovul Mohoş, declara că a aflat de vizita preşedintelui suspendat, Traian Băsescu, în momentul în care acesta a intrat în rezervaţie, la volanul unei Dacii Logan.

“Am fost anunţat de băieţii pe care îi am în toată rezervaţia că se îndreaptă către noi şi atunci am mers să îl întâmpin”, declara Kerezsi.

El susţinea că Traian Băsescu şi-a plătit biletul de vizitare a rezervaţiei cu maşina, în valoare de 20 de lei, după care s-a îndreptat către Lacul Sfânta Ana.

“Nu a stat mult, a venit în jurul orei 13.30 şi a plecat în jurul orei 14.00. S-a plimbat în jurul lacului, împreună cu soţia sa”, spunea Kerezsi.

Precedenta vizită privată a lui Traian Băsescu în judeţul Covasna a avut loc în luna aprilie 2011. Atunci, Băsescu a fost cazat la vila de protocol din staţiunea Covasna.

În decembrie 2010, Traian Băsescu a participat, în staţiunea Covasna, la cel de-al treilea Congres al Mişcării Creştin-Democrate Maghiare din România – platformă a UDMR, el spunând atunci că prezenţa sa este o dovadă de respect pentru partenerul de guvernare.

În februarie 2009, şeful statului a vizitat de mai multe ori judeţul Covasna, el întâlnindu-se, la vila de protocol din staţiunea Covasna, cu primarii şi preşedinţii de consilii judeţene din Covasna şi Harghita, şi participând la Festivalul Internaţional de Pomana Porcului din staţiunea Balvanyos.

Sursa si foto: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .