.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat că nicio lege nu permite Guvernului să îi scoată de pe listele electorale pe românii cu domiciliul sau rezidenţa în străinătate, el arătând că la referendum de fapt ar fi trebuit incluşi pe listă şi 460.000 de români cu locuinţă în afara ţării.

“Dacă s-ar face corect cifra electorală pentru destituirea preşedintelui, ea îi include pe cei 18,3 milioane din listele permanente pentru alegerile locale plus cei 460.000 de cetăţeni români care au domiciliu în străinătate”, a argumentat Băsescu, într-o declaraţie susţinută duminică la sediul său de campanie.

De asemenea, el a arătat că cifra de 18,3 de milioane de alegători folosită pentru lista electorală de la scrutinul de pe 29 iulie este aceeaşi de la alegerile locale din iunie, iar BEC a validat-o, însă în mod normal ar fi trebuit incluşi, potrivit Constituţiei, legii pentru alegerea preşedintelui şi a legii referendumului, şi cei 460.000 de cetăţeni români care au oficial, în baza datelor de la Evidenţa Populaţiei din România, domiciliul declarat în străinătate.

“Cvorumul când vine vorba de alegerea sau destituirea preşedintelui este format din toţi cetăţenii României, indiferent unde locuiesc (…) Guvernul este într-o oareşicare belea dacă citeşte legea preşedintelui şi legea referendumului”, a afirmat, duminică, Băsescu.

Totodată, el s-a arătat convins că judecătorii CC nu vor putea modifica cifra electorală de 18,3 milioane confirmată la BEC.

“Guvernului îi recomand să nu mai încerce să mistifice legea pentru că la momentul adevărului sunt convins că judecătorii CC vor citi legea şi nu vor putea să modifice nici cifra electorală dată la BEC, iar Guvernul nu va putea nici să explice CC că pentru demiterea preşedintelui au scos din lista permanentă i-au scos pe cei care nu sunt în ţară. Nu există justificarea să reduci artificial legea. Guvernul s-a pus într-o situaţia penibilă faţă de toată lumea”, a spus preşedintele suspendat.

Sursa si foto: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .