.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

traian-basescu2-300x200Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, într-un interviu pentru presa din Republica Moldova că politicienii de la Chișinău mint atunci când susțin că SUA, UE sau NATO s-ar opune unirii României cu Republica Moldova, transmite B1TV.

„Știu că povestea unirii este prezentată de politicienii de la Chişinău ca fiind una căreia ba SUA, ba UE, ba NATO i se opun. Este o minciună. Dacă cetăţenii şi politicienii din cele două state româneşti vor hotărî în mod democratic, prin parlamentele lor sau prin referendum, acest lucru, fără utilizarea forţei, nu se va opune nimeni.

Sunt convins că nici Moscova nu se va opune unirii. De altfel, prin Actul Final de la Helsinki, din 1975, se precizează că „frontierele pot fi modificate prin mijloace paşnice şi prin acord”. Dar trebuie s-o spunem deschis în contextul abordării subiectului unirii: România a fost până la Nistru”, a decarat Băsescu. Totodată, fostul șef al statului consideră că unirea Republicii Moldova cu România ar fi o soluție avantajoasă pentru ambele state.

„Daţi-mi voie să vă spun foarte cinstit că, după părerea mea, unirea Republicii Moldova cu România este soluţia viitorului şi este utilă ambelor ţări. În plus, ţineţi cont că la NATO şi UE nu există planuri de extindere dincolo de frontierele României, fie că vorbim de frontiera de Nord, cu Ucraina, fie că vorbim de frontiera de Est, cu Republica Moldova.

Din punct de vedere al extinderii, priorităţile NATO şi UE sunt Balcanii ca proiecție pentru următorii 20 de ani. Altfel spus, unirea Republicii Moldova cu România este soluţia care poate aduce cel mai repede şi securitate, şi un trai mai bun pentru cetăţenii din stânga Prutului. Cu cât mai repede, cu atât mai bine pentru ambele ţări”, a mai spus Traian Băsescu.

sursa si foto:  http://www.nasul.tv

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .