.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

EPP_SummitTraian Băsescu a declarat marţi seara că România ar trebui să refuze să primească refugiaţi, precizând că „nu este problema noastră” şi că ştie „ce frumos este să mintă UE” atunci când spune că aceştia vor fi cazaţi doar doi ani, adăugând că Europa primeşte acum „lecţia propriei nesăbuniţe”.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat marţi seară, într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii „Ultimul cuvânt”, difuzată la B1 TV, că România nu poate fi obligată să primească imigranţi, iar ideea că aceştia vor fi cazaţi doar doi ani pe teritoriul României este o minciună, deoarece ei nu vor mai pleca şi îşi vor aduce şi „numeroasele familii”, fostul şef al statului lansând critici foarte dure la adresa UE.

Răspunsul meu categoric este nu. Şi România ar trebui să refuze să primească migranţi pe teritoriul ei. Nu este jocul nostru, nu este problema noastră, nu noi suntem magnetul pentru aceşti oameni, pe de o parte. Pe de altă parte, dacă cineva crede că a primi un număr de câteva mii de cetăţeni care vin din Siria, din Libia, din nordul Africii, vă pot spune că nu este o simplă chestiune de cazare. În momentul în care i-ai acceptat pe teritoriul tău trebuie să le asiguri educaţie, învăţarea limbii române, sănătate, păstrarea culturii şi a obiceiurilor. (…) Iar chestiunea că vor fi cazaţi în România doar 2 ani trebuie să o uitaţi. Eu ştiu ce frumos e să mintă UE. Vor atrage familiile lor numeroase din ţările în care se află”, a comentat fostul şef al statului, potrivitMediafax.

Traian Băsescu a făcut şi un comentariu ironic la adresa Olandei: „Cea mai bună ţară care îi poate primi sunt olandezii care sunt atât de exigenţi cu spaţiul Schengen cu România”.

Fostul şef al statului a susţinut că România ar fi avertizat statele UE în legătură cu consecinţele „distrugerii dictaturii din Libia” şi încercării de a exporta democraţia în ţările din Africa de Nord.

„Vreau să ştiţi că România a avertizat când Europa s-a grăbit, sau unele ţări din UE s-au grăbit să dea lovituri aeriene în Libia. România a spus în forurile cele mai înalte: nu distrugeţi dictatura din Libia pentru că reversul va fi un haos, pentru că vom face un nou Irak acolo. Cei care şi-au asumat responsabilitatea de a transfera democraţie europeană în ţări ca Libia, Egipt, aceia trebuie să îşi asume acum efectele. Lecţia pe care o primeşte astăzi Europa este lecţia propriei ei nesăbuinţe”, a declarat Traian Băsescu.

„Ne-am obişnuit să supradimensionăm capacitatea de securitate a statului. Dar pentru ceea ce suntem noi. Poate să ne dea UE oricâţi bani, însă nu le poate asigura identitatea culturală acestor oameni. România e o ţară creştină. A-i primi nu înseamnă a le asigura cazarea. Trebuie să le dai dreptul de a se manifesta cultural, mai construim moschei, trebuie să le facem şcoli în limba lor. În momentul în care îţi asumi acest lucru, îţi asumi o listă lungă de responsabilităţi. Noi nu reuşim să integrăm romii de atâţia ani, cum să reuşim să îi integrăm pe aceştia. Vorbim despre şiiţi şi sunniţi”, a mai declarat Traian Băsescu.

Întrebat dacă legislaţia Uniunii Europene ne permite să refuzăm primirea imigranţilor, fostul şef al statului a declarat că nimic nu ne poate obliga la o astfel de acţiune şi că România face un gest gratuit acceptând, iar, personal, ar fi convocat CSAT pentru a cere întărirea pazei la frontieră.

„Mai mult, legislaţia europeană aflată în vigoare spune că în astfel de situaţii imigrantul este trimis în locul pe unde a intrat în Europa şi apoi repatriat. După părerea mea, România face un gest gratuit acceptând. Eu aş convoca şedinţa CSAT şi aş cere consolidarea supravegherii frontierelor”, a mai spus fostul preşedinte.

Referitor la scenariile potrivit cărora că în spatele acestei acţiuni s-ar afla Rusia, Băsescu a negat.

„Nu Rusia finanţează sau comandă acest proces dramatic care implică sute de mii de oameni care suferă, o Europă care nu ştie cum să reacţioneze, dar Rusiei, cu siguranţă, îi prinde bine. Unele state UE acceptă imigranţi, altele nu şi de aici dispute în interiorul UE. Suntem în situaţia să încălcăm propria noastră legislaţie. UE e tare atunci când îşi respectă propriile legi”, a mai spus fostul preşedinte.

Sursa: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .