.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Cotidianul: Atitudinea Israelului față de Iran, criticată dur de ruși. La un pas de război
Speculaţiile Israelului privind fabricarea în Iran a unor arme nucleare ar putea avea consecinţe catastrofale, a declarat miercuri un oficial de rang înalt din cadrul Ministerului rus de Externe, Mihail Ulianov.

“Invenţiile” privind “posibila fabricare de către Iran a unor arme nucleare “cresc tensiunile şi ar putea încuraja tentativele de a recurge la soluţii militare cu consecinţe catastrofale”, a declarat Ulianov pentru agenţia Interfax, citată de Mediafax.ro.

“Zgomotul şi invenţiile privind termenul posibilei fabricări de către Iran a armelor nucleare (…) au obiective politice şi propagandistice care sunt departe de a fi inofensive”, a subliniat Ulianov, directorul departamentului de securitate şi dezarmare al Ministerului rus de Externe.

Speculaţiile privind un posibil atac împotriva Iranului au crescut după ce un expert israelian din serviciile de informaţii, Ronen Bergman, a declarat în urmă cu o săptămână pentru New York Times că un astfel de atac va avea loc în acest an. La rândul său, ministrul israelian al Apărării, Ehud Barak, a provocat emoţii, exprimându-şi dorinţa de a ataca Teheranul, fără a preciza o dată.

Florin Chilian – cetăţean pesimist: Ne bagă ăştia în război cu Iranul!

Ce facem? Aceeaşi Mărie cu altă pălărie?

Măi, nu ştiu… Pe mine m-au sunat unii mai devreme şi m-au întrebat ce părere am că s-a „şutit” Boc. Şi le-am pus o întrebare simplă: L-au arestat?… Nu? Atunci nu mă mai deranjaţi! Mă tem că nu-i chiar atât de simplu – aceeaşi Mărie cu altă pălărie -, problema e că eu îl ştiu pe ăsta (n.r. – M.R. Ungureanu) şi cei de la SRI nu prea-l agreează, că a avut probleme mari. Se pare că e în slujba altora… da, bine, că noi totdeauna am avut slugi, spioni vânduţi. Dacă Iranul a declarat că va ataca orice stat care… mă tem că Băsescu o să ne bage în război!

Să revenim la premierul desemnat şi la noul guvern…

N-o să fie băi un alt guvern. Ce, aţi înnebunit cu toţii? Tot Băsescu e…

În regulă, dar cine”muşcă” din povestea asta?

Dacă stau să mă gândesc bine, din ce am mai prins de la tv şi am citit în ziare pe diagonală,am senzaţia că nu mai contăm. Că nu despre noi e vorba în tot ce se întâmplă! Am impresia că e meciul ăstora cu Iranul. Că… spanac! Românii, carne de tun ca de fiecare dată. Cred că ce se întâmplă n-are nicio legătură cu noi.      Citiți mai departe pe razbointrucuvant

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .