.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Traian Basescu le-a cerut romanilor, sambata, la Iasi, sa vina la vot si si-a exprimat convingerea ca poporul roman va da o lectie teribila clasei politice pe 29 iulie.

Potrivit corespondentului Mediafax, la miting participa aproximativ 10.000 de oameni, in timp ce corespondentul Agerpres vorbeste despre aproximativ 15.000 de oamani.

Participanii afisau pancarte cu mesaje precum “Jos Ponta”, “Basescu, suntem cu tine”. Un batran are o pancarta pe care sunt scrise “1- solutiile de vot”: “neprezentarea la vot pana la ora 19.00, urmarim sondajele de opinie; 2 – prezentare la referendum dupa ora 19.00, votand ‘nu’ daca pana atunci au votat peste 9 milioane de oameni”.

In timpul mitingului, Traian Ungureanu a acuzat autoritatile de la Iasi ca le-au taiat curentul, dupa ce microfonul la care Vorbea Mihail Neamtu nu a mai functionat.

Mitingul a fost marcat si de mici incidente, jandarmii intervenind pentru a aplana un conflict intre sustinatori ai lui Traian Basescu si un grup de aproximativ 30 de revolutionari care cereau demiterea presedintelui suspendat, potrivit agentiei Mediafax.

In multimea adunata in Piata Palatului Culturii din Iasi, la mitingul PDL, si-a facut aparitia si un grup de aproximativ 30 de revolutionari care au o pancarta de mari dimensiuni pe care scrie “Da, demitere”. Ei au scandat “Jos Basescu” si au avut schimburi de replici cu sustinatorii presedintelui suspendat, jandarmii intervenind intre cele doua grupuri, pentru aplanarea scandalului.

Si la inceputul mitingului, inaintea sosirii liderilor PDL, mai multi pensionari sustinatori ai USL si raspanditi in multime s-au luat la cearta cu sustinatorii presedintelui suspendat, unul dintre acestia fiind bruscat si parasind piata la scurt timp.

Mitingul de la Iasi s-a incheiat cu Imnul Golanilor al lui Cristian Paturca, in jurul orei 12:40.

Ora 12:15 Iata cele mai importante declaratii ale presedintelui suspendat Traian Basescu

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .