.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

image6Pe lângă testele pe diferite tipuri de avioane-spion, ce au fost realizate în cadrul bazei secrete Zona 51, în cadrul bazei se testau de asemenea tehnologii de avangardă, cum ar fi dispozitivele de propulsie umană sau cele antigravitaţionale.

Însă activităţile cele mai secrete şi mai interesante au vizat aşa-numita inginerie reversă, prin care s-a urmărit „copierea” tehnologiei extraterestre, ce era studiată pe baza OZN-urilor prăbuşite şi apoi recuperate de armata SUA.

Aşa după cum spuneam, au existat mai multe persoane care au dat declaraţii de-a lungul timpului, despre ceea ce avea loc în realitate în cadrul bazei din Zona 51. Poate cel mai cunoscut caz este cel al lui Bob Lazar, care spre sfârşitul anilor ’80 a fost angajat şi a lucrat mai mult de 12 luni în cadrul unei facilităţi militare foarte secrete, numită S4, ce face parte din sau se află chiar la marginea Zonei 51.

În cadrul bazei S4, misiunea lui a fost aceea de a studia tehnologia de propulsie a unor nave extraterestre, pentru a face o evaluare generală asupra unor puncte esenţiale: 1. cum pot fiinţele umane să piloteze acele nave; 2. cum ar putea fi ele construite pe Pământ, pornind de la nivelul înţelegerii şi tehnologiei care exista atunci.

Lazar a afirmat în interviul pe care l-a dat în anul 1989 (https://www.youtube.com/watch?v=3VWmNm6J09M) că a studiat 9 tipuri distincte de nave extraterestre în cadrul bazei S4. Toate acele tipuri funcţionau pe baza aceluiaşi element chimic, pe care el l-a numit atunci Elementul 115. La vremea respectivă Bob Lazar a fost ridiculizat de savanţi, pentru că atunci ştiinţa nu avea nicio idee despre acest element din Tabelul periodic.

El a spus că navele aveau capacităţi fizice extraordinare: puteau să curbeze continuumul spaţio-temporal, se puteau teleporta şi puteau călători în timp. Savantul a afirmat de asemenea că interiorul acelor tipuri de nave era foarte mic: în el nu putea să încapă decât un copil pentru a le pilota. Coroborat însă cu ceea ce se ştie deja despre caracteristicile fiziologice ale „micilor cenuşii”, putem înţelege că acele nave probabil erau pilotate chiar de aceştia.

Lazar a mai precizat un aspect foarte interesant de natură tehnologică: el a spus că navele respective nu aveau „părţi” ori subansamble, ci păreau a fi realizate „dintr-o singură bucată”, ca şi cum ar fi fost turnate într-o matriţă. În plus, materialul din care ele erau alcătuite nu exista pe pământ şi, după cât se pare, nici acum nu există.

În mod sugestiv şi sprijinind potenţial afirmaţiile lui Bob Lazar, elementul 115 din Tabelul Periodic a fost descoperit pe 28 august 2013. Informațiile oferite de Lazar căpătaseră deja mai multă credibilitate încă din anul 2003, când o echipă de cercetători ruşi a reuşit să creeze pentru un timp scurt acest element, însă abia în 2015 el a fost confirmat în mod oficial de Uniunea Internaţională de Chimie Pură şi Aplicată (IUPAC), unicul for şi autoritate ştiinţifică din lume, care elaborează standarde pentru nomenclatura substanţelor organice sau anorganice. Noi am prezentat un articol referitor la această realizare științifică (ce implică de asemenea încă trei elemente supergrele din Tabelul lui Mendeleev) în luna februarie 2016 (http://www.edituradaksha.ro/articles/view/populatie-crescuta-in-tabelul-lui-mendeleev-4-noi-elemente-supergrele-a284).

Imediat după descoperirea elementului 115, National Geographic a publicat un articol în care se spunea că „un element extrem de greu tocmai a fost confirmat de oamenii de ştiinţă din Suedia”. Tot atunci, site-ul openminds.tv (http://www.openminds.tv/) – specializat în ştiri referitoare la domeniul OZN – a remarcat faptul că descoperirea are loc după 23 de ani de la afirmaţiile lui Bob Lazar: „Elementul 115 a primit atenţie în anul 1989, atunci când Bob Lazar a afirmat că navele extraterestre pe care el le-a studiat în interiorul bazei S4, ce aparţine de Zona 51, erau propulsate de acest element.

Totuşi, „versiunea” ştiinţifică a elementului 115 (denumit provizoriu Ununpentium) diferă de ceea ce Bob Lazar a afirmat despre el, întrucât acest element – care este foarte radioactiv – se dezintegrează într-un timp extrem de scurt; de pildă, cel mai stabil izotop al său (ununpentium-289) are timpul de înjumătăţire de doar 220 de milisecunde.

În anul 2014, înainte ca Ununpentium să fie recunoscut în mod oficial de IUPAC, George Knapp i-a luat un interviu lui Bob Lazar, la 25 de ani de la primul său interviu, cel din 1989. Subiectul principal al discuţiei a fost „Elementul 115”. Lazar a ignorat descoperirile de până atunci în legătură cu acest element chimic, exprimându-şi speranţa că savanţii vor reuşi în cele din urmă să descopere un izotop al acestui element, care să corespundă descrierii pe care el a făcut-o în legătură cu cercetările din baza S4. Lazar: „Au obţinut doar câţiva atomi. Vom vedea ce alţi izotopi vor mai rezulta. Unul dintre ei – sau chiar mai mulţi – va fi stabil şi va avea exact proprietăţile despre care am vorbit.” (https://www.youtube.com/watch?v=gsU3A9SFen4)

Un alt caz remarcabil îl reprezintă mărturia făcută „pe patul de moarte” de un fost angajat al CIA, care vorbeşte cu toată convingerea despre faptul că între omenire şi anumite rase extraterestre există nişte acorduri de colaborare. Declaraţia acelei persoane (al cărui nume nu este totuşi dezvăluit, din raţiuni de securitate a familiei sale) a fost filmată la data de 5 martie 2013, de către reputatul ufolog şi cercetător Richard Dolan.

nformatorul mărturiseşte că a fost angajat de tânăr de către CIA şi că în anii ’50 l-a însoţit pe preşedintele Eisenhower şi pe superiorul său din CIA în Zona 51. În urma ameninţării unei invazii extraterestre iminente, preşedintelui SUA i-a fost permis accesul în Zona 51, pentru a se media astfel o întâlnire între el şi reprezentanţii civilizaţiei extraterestre a micilor cenuşii.

Fostul angajat al CIA povesteşte că acolo a putut urmări demonstraţiile şi experimentele cu tehnologie extraterestră antigravitaţională şi că tot atunci a întâlnit personal o fiinţă extraterestră mică de statură, având o culoare cenuşie (un „mic cenuşiu”). Declaraţia lui este analizată pe site-ul de investigaţiehttp://www.openminds.tv/, care se referă la muribund ca fiind „Anonimul”.

Acesta descrie că a văzut mai multe tipuri de nave extraterestre care au fost recuperate după prăbuşire, incluzând nava recuperată la Roswell în 1947. Apoi el şi superiorul său din CIA au fost luaţi şi duşi în baza S4 – aflată pe direcţia sud-vest faţă de Zona 51 -, unde se aflau fiinţe extraterestre.

Înregistrarea discuției a fost făcută publică la data de 3 mai 2013, în cadrul evenimentului numit Citizen Hearing on Disclosure, ce a avut loc la National Press Club, în Washington DC. Ufologul şi scriitorul de succes Peter Robbins, care a asistat la acel eveniment, a declarat mai apoi pe contul său de Facebook că, dacă cele spuse de „Anonim” (ca fost angajat al CIA) se confirmă măcar într-o anumită măsură, atunci avem de a face probabil cu una dintre cele mai zguduitoare şi complete mărturii despre ce a însemnat de fapt baza secretă din Zona 51.

Există însă şi sceptici, care resping mărturiile unor foşti lucrători din aceste baze, ca fiind false. Un exemplu în această direcţie este cazul lui Boyd Bushman, un fost inginer de renume care a lucrat mulţi ani în cadrul companiei gigant Lockheed Martin din SUA. Bushman a dat un interviu inginerului aeronautic independent Mark Q. Patterson, cu puţin timp înainte de a muri la vârsta de 78 de ani (în luna august, 2014). În cadrul interviului el a prezentat anumite „fotografii-document”, a vorbit despre călătorii pe care navele extraterestre le realizează cu viteze mai mari decât viteza luminii, despre experimente ce implică antigravitaţia şi despre fiinţe aparţinând unor rase extraterestre (două tipuri distincte), care se găseau în cadrul bazei din Zona 51, ființe cu care el a vorbit de mai multe ori.

Boyd Bushman este însă considerat un impostor de către site-ul Doubtful News (http://doubtfulnews.com/2014/10/sad-that-disclosure-of-obviously-fake-aliens-is-the-last-thing-you-do/), iar dovezile care încearcă să demonstreze falsul fotografiilor şi alte elemente sunt detaliate aici:http://www.snopes.com/photos/odd/bushman.asp
Aceste dovezi implică în principal faptul că ființa extraterestră din fotografiile lui Bushman este asemănătoare cu o papușă din plastic ce infățișează de asemenea un extraterestru.

https://www.youtube.com/watch?v=2FPQL9qoZ9I

Totuşi, nu trebuie pierdut din vedere că cel care a postat acest video, John Hutchison (user: JohnofMars), a mai fost implicat în alte clipuri video corelate cu Bushman, deci o astfel de „coincidenţă” este cam stranie. Ca răspuns la acuzaţiile că Bushman ar fi folosit nişte păpuşi din plastic pentru a spune că a întâlnit fiinţe extraterestre, au existat opinii cum că acele păpuşi sunt de fapt reprezentări ale fiinţelor „originale” şi nu invers. Scepticii nu pot demonstra că aceasta n-ar fi adevărat, dar nici Bushman nu prezintă alte dovezi mai concludente pentru a-şi susţine mărturiile.

Totuşi, faptul că el a fost unul dintre inginerii proiectanţi de marcă din cadrul consorţiului gigant Lockheed Martin aduce în discuţie uluitoarele declaraţii făcute de directorul general al diviziei Lockheed Skunk Works din această companie americană, unde erau dezvoltate cele mai secrete aparate de zbor militare. Ben Rich a ocupat această funcţie din 1975 până în 1991, fiind responsabil de proiectarea şi realizarea celor mai performante tipuri de avioane militare americane (F117-Nighthawk, A-112 „Arhanghelul” etc); el este considerat „părintele avionului invizibil”. Rich şi-a scris memoriile în celebra sa carte „Skunk Works: A Personal Memoir of My Years of Lockheed”.

În cel puţin una dintre conferinţele pe care le-a susţinut de-a lungul timpului, Ben Rich a afirmat: „Noi deja avem mijloacele pentru a călători printre stele, dar aceste tehnologii sunt blocate în aşa-numitele „proiecte negre” şi doar prin intervenţia lui Dumnezeu am putea spera ca ele să fie scoase vreodată la lumină, pentru a fi folosite de întreaga umanitate… Orice v-aţi putea imagina în această direcție [din punct de vedere tehnologic (n.n.)], noi deja ştim cum să facem şi putem realiza.

Totuşi, acest citat nu a fost niciodată autentificat până în prezent. De pildă, cercetătorul Curt Collins analizează cu atenţie aceste afirmaţii şi prezintă rezultatul în două postări pe site-ul sau, Blue Blurry Lines (prima postare:http://www.blueblurrylines.com/2014/10/ben-rich-area-51-taking-et-home.html ; şi a doua postare:http://www.blueblurrylines.com/2014/10/lockheed-area-51-interceptors-john-lear.html). Pe de altă parte, Peter Merlin – la care ne-am referit mai sus în legătură cu prăbuşirea avionului A-12 în Zona 51 -, în activitatea sa de istoric al evenimentelor aviatice prezintă o analiză completă a celor spuse de Ben Rich într-o postare din revista online Sunlite E-zine (vol. 5 şi 6, pag.17), editată de Tim Printy. Pe scurt, concluzia este că fostului director al Lockheed Martin îi plăcea să facă unele glume pe seama extratereştrilor în timpul conferinţelor sale, pentru a-şi întreţine audienţa. Dar, după cum se ştie, în egală măsură am putea considera că în toate acestea este de asemenea ascuns şi un sâmbure de adevăr, dacă nu cumva chiar mai mulţi.

Revenind la cazul lui Boyd Bushman și acuzațiile de escrocherie care îi sunt aduse, opinia noastră este că asemănări există şi între un măgar şi un cal, dar asta nu înseamnă că ei sunt identici. În ceea ce îl priveşte pe Bushman, opiniile sunt împărţite, pentru că dovezile prezentate pot fi oricând atacate în diferite moduri, iar tendinţele psiho-mentale ale oamenilor sunt şi ele foarte diferite. Dar, dacă judecăm lucrurile doar din această perspectivă, înseamnă că singura variantă ce ar putea fi acceptată fără rezerve este aceea de a se organiza un „pelerinaj” continuu în cadrul bazei din Zona 51, ca la vizita unui muzeu, pentru ca oamenii să vadă toate acele „minuni” (incluzând fiinţele extraterestre) despre care vorbesc unii dintre foştii angajaţi ai bazei și în acest fel să se convingă de faptul că nu este vorba despre nicio „escrocherie”. Ironia unei astfel de situaţii este evidentă.

O altă posibilitate ar fi aşa-numita „Dezvăluire totală”, care să fie făcută în mod oficial şi asumată în special de guvernul american. Chiar dacă există, după cum am văzut, anumiţi paşi în această direcţie, totuşi ei se opresc încă destul de departe de „zonele sensibile” ale subiectului. Probabil mai avem de aşteptat ceva timp până când factorii politici, dar mai ales deciziile cabalei oculte, reprezentată printre alţii de „complexul militar-industrial” (care controlează în totalitate problema extraterestră şi implicaţiile ei pe Pământ) vor fi în acord cu această dezvăluire la nivel mondial

sursa si foto:  http://www.dzr.org.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .