.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Rivalitati politice profunde din Romania s-au transformat intr-un razboi care a alarmat Bruxelles-ul si pe care opozitia l-a comparat cu o lovitura de stat, comenteaza BBC News Online citat de Mediafax.

“Manevrele curente pot fi considerate o pregatire a alegerilor parlamentare din noiembrie. Insa o serie de miscari ale Guvernului Ponta au declansat alarma la Berlin, Bruxelles si Washington”, scrie Nick Thorpe, corespondentul BBC pentru Europa Centrala, care realizeaza o ampla analiza, la zi, a recentelor evenimente din Romania care au condus la suspendarea presedintelui Traian Basescu.

“Victor Ponta risca sa isi asume rolul de oaia neagra a Uniunii Europene de la tizul sau Viktor Orban, premierul conservator al Ungariei”, apreciaza BBC.

“Disputa interna din Romania a divizat elita politica europeana”, continua Nick Thorpe, precizand ca social-democratii au sarit in apararea premierului roman Victor Ponta (dentru-stanga), in timp ce conservatorii reactioneaza alarmati.

“Romanii par satui de asemenea conflicte amare”, apreciaza el, adaugand ca presedintele Traian Basescu (centru-dreapta) s-a bucurat de o sustinere redusa, dar ca viteza cu care Guvernul Ponta a actionat impotriva acestuia “i-a socat pe multi”.

“Dupa opt ani in functie, cu legaturi puternice in Europa si bucurandu-se de o loialitate profunda in randul jurnalistilor romani, Basescu castiga razboiul informatiei impotriva unei administratii a lui Ponta care a subestimat influenta media”, mai apreciaza Thorpe citatd e Mediafax..

El este de parere ca “echipa lui Basescu trebuie sa decida acum daca sa insiste pentru un vot impotriva demiterii presedintelui la referendum sau a unui boicot (al referendumului), in speranta unei prezente la urne sub 50%” dintre alegatorii cu drept de vot.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .