.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Cei doi antrenori au spus aseară că renunţă la lotul olimpic al României, nu la antrenorat. E posibil ca ei să fi acceptat una dintre numeroasele oferte de ”afară”

O medalie de bronz la bîrnă luată aproape de la gît Cătălinei Ponor şi un argint la sol, al aceleaşi sportive, au declanşat furtuna din gimnastica românească.

Se întunecase aseară cînd Mariana Bitang şi Octavian Belu au ajuns, alături de sportive, mai puţin Cătălina, în Satul Olimpic.
Mariana Bitang i-a spus lui Epuran “că tot ce s-a întîmplat este peste limita mea de suportabilitate”. N-a detaliat, n-a rostit cuvîntul “demisie”. Dar nici nu era nevoie, pentru că Belu a lămurit prima parte. Plecarea e deja declarată. “Contractul meu s-a încheiat. Nu mai dau declaraţii, sînt un freelancer”, a spus Octavian Belu pentru Gazetă.

Şi destinaţia? Aceasta este, deocamdată, necunoscută. Belu şi Bitang sînt nemulţumiţi de rezultat, deşi gimnastica a strîns 3 medalii, mai mult cu una faţă e Beijing şi o treime din numărul reuşit pînă acum la Londra, de întreaga delegaţie a României.

Cătălina Ponor nu a apărut cu maşina care le-a adus pe colegele ei şi pe antrenori, ea fiind supărată după ce a spus că “m-a durut că n-am fost felicitată de antrenori pentru medalie”.

“Îmi scriu memoriile”
Acum trei săptămîni, Belu şi Bitang glumeau în faţa ziariştilor Gazetei. “Mă retrag şi îmi scriu memoriile”, a spus Belu. “Şi cine le citeşte?”, a replicat, amuzată, Bitang. “Păi cine a zis că le citeşte cineva? Eu le scriu”, a supralicitat Belu. Ceea ce părea o glumă se dovedeşte a fi fost un anunţ în avans.

Sursa si foto: Gazeta sporturilor

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .