.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Săptămâna trecută, mass-media controlată de Cabala occidentală a acreditat ideea că întâlnirile de la Rio de Janeiro au fost un eşec pentru că nu s-ar fi ajuns la niciun consens pentru eradicarea sărăciei şi nici pentru conservarea mediului. Cu toate acestea, s-a ajuns la un acord pentru folosirea unei sume de 513 miliarde USD pentru reducerea sărăciei şi pentru măsuri de curăţare a mediului.

Acesta este de fapt un eşec al Cabalei care ar fi dorit să dispună la discreţie de această sumă de bani pentru a-şi umple din nou buzunarele (aşa cum au făcut-o până acum), deturnând-o de la scopurile altruiste spre folosul propriu. Această finanţare este oferită de către ţările emergente către ţările sărace pentru a eradica sărăcia.

Aceasta este o dovadă clară a faptului că se intensifică boicotul tuturor ţărilor lumii împotriva conducătorilor criminali ai SUA şi Europei. Cabaliştii încearcă să împovăreze propriile popoare ca pe nişte sclavi, acesta este adevărul despre “criza financiară” din occident.

Deşi au fost puşi “la colţ” de restul lumii, Cabaliştii încă ameninţă cu începerea celui de-al treilea război mondial, de data aceasta în Siria, dar ei ştiu cu toţii că vor fi doborâţi şi omorâţi dacă încearcă în mod serios să omoare 5 miliarde de oameni. Ei au acum o singură opţiune, şi anume aceea de a apărea în faţa unui comitet al Adevărului şi Reconcilierii pentru a cere iertare întregii lumi.

Nu exista termene fixe pentru asta, pentru că nu poţi să fixezi un termen pentru monstrul care este pe moarte, trebuie doar să aştepţi pentru ca natura să-şi urmeze cursul.

De fapt, Rockefellerii, Rothschilds-ii şi celelalte familii ale Cabalei negociază chiar şi acum cu Societatea Dragonului Alb pentru găsirea unei soluţii de câştig pentru toată lumea a actualei situaţii tensionate.

Aceste negocieri au ajuns la multe acorduri de pricipiu.

În esenţă, Rothschilds-ii şi Rockefellerii vor să fie în continuare plutocraţi şi să conducă în viitor uriaşe proiecte de investiţii, chiar dacă ei îşi dau seama că zilele controlului centralizat şi secret condus de o Cabală a unor familii trebuie să înceteze.

Întrebarea este dacă militarii şi agenţiile americane sunt destul de generoşi ca să le permită iertarea totală în schimbul înfăţişării lor înaintea unui comitet al Adevărului şi Reconcilierii.

În orice caz, va avea loc o întâlnire între un reprezentant al lui Rockefeller şi unul al Societăţii Dragonului Alb în Asia, săptămâna aceasta, ocazie cu care s-ar putea clarifica situaţia.

Se vorbeşte foarte mult despre arestări săptămâna aceasta, în principal datorită lui Drake, însă sursele nostre directe nu pot confirma.

Aşa cum a subliniat David Icke, acest autor (Fulford se referă la el însuşi) a specificat în trecut anumite date-limită pentru împlinirea anumitor evenimente, situaţii care însă nu s-au adeverit. De aceea, noi (Fulford) nu mai specificăm niciun fel de date precise.

Societatea Dragonului Alb nu a spus niciodată că există o dată-limită. Pur şi simplu se urmăreşte secarea controlată a acestei mlaştini până când toate creaturile oribile care trăiau în mlaştină sunt eliminate.

Din moment ce nu se poate şti foarte exact câte creaturi există acolo, şi nici cât de adancă este mlaştina, ar fi o greşeală să se specifice o anumită dată. Dacă s-a planuit vreun fel de acţiune în masă, cu siguranţă nu i-am anunţa dinainte pe cei răi.

Avem însă noi dezvăluiri interesante. O sursă a guvernului comunist chinez a revelat un episod secret din trecut, care este de un real folos în înţelegerea actualei “crize financiare”.

Aceste informaţii au fost coroborate de o sursă din CIA.

Povestea este că atunci când preşedintele american Nixon a recunoscut în mod oficial guvernul comunist din China în anii 1970, el le-a dat o parte din aurul pe care guvernul naţionalist chinez îl evacuase în SUA încă din 1930. În schimb, el le-a cerut chinezilor să-i răzbune pe americani pentru umilinţa din Vietnam.

Comuniştii chinezi au fost de acord şi au promis că în 1979 vor invada Vietnamul, ceea ce au şi făcut.

Dar, cu acea ocazie, Uniunea Sovietică a trimis o numeroasă armată de tancuri în regiunea deşertică a Chinei. Deng Xiaoping a ordonat apoi ca acea armată rusă să fie distrusă cu o bombă cu hidrogen. După aceea, China s-a retras din Vietnam pentru a nu escalada situaţia.

Acest fapt explică brusca apropiere între China şi SUA în anii 1970. De asemenea, acum este mai clară diferenţa de opinie între guvernul din Taiwan şi cel din China continentală pe tema drepturilor asupra aurului istoric.

Dar, cu toţii sunt de acord că aceste comori istorice ale lumii trebuie să fie folosite pentru a sta la baza noului sistem financiar mondial care va pune capăt sărăciei şi distrugerii mediului. Până şi familia regală britanică împreună cu grupul ţărilor Commonwealth sunt de acord cu asta acum.

Ţările care încă se mai află sub manipularea Cabalei occidentale, şi anume Europa de Vest şi SUA, încă mai încearcă orice acţiune pentru a împiedica asta.

Săptămâna trecută, acest autor (Fulford se referă la el însuşi), la cererea Societăţii Dragonului Alb, a fost întro vizită la Părintele William Currie, Decan Emerit al Universităţii Iezuite Sophia din Tokyo, Japonia. Acest autor (Fulford) s-a întâlnit prima dată cu Părintele Currie în urmă cu 30 de ani când el studia la Sophia. Părintele Currie a fost coleg foarte mulţi ani cu Adolfo Nicholas (vestitul Papă Negru). Părintele Currie a fost rugat să convingă Vaticanul pentru a debloca suma de 7.000 de miliarde de yeni aflaţi în conturile blocate ale Băncii Japoniei. Scopul ar fi fost acela de a distribui aceste fonduri caritabile care aparţin Bisericii Catolice către credincioşii catolici din lume, în mod egal. Asta ar fi însemnat o sumă de 120.000 USD pentru fiecare bărbat, femeie sau copil.

Părintelui Currie i s-au arătat documente şi evidenţe ale faptului că cei peste 2 miliarde de asiatici au un sistem de credinţe compatibil cu creştinismul, şi că îşi oferă sprijinul întro alianţă ce ar putea pune capăt sărăciei şi distrugerii mediului.

Părintele Currie a refuzat imediat orice fel de cooperare, şi nici măcar nu a fost de acord să transmită mai departe nici documentele care arătau compatibilitatea asiaticilor cu occidentalii, şi nici cererea de cooperare.

În acest fel s-a demonstrat acestui scriitor (Fulford) că înalta ierarhie a Bisericii Catolice este mai interesată să creeze un imperiu fascist controlat de la centru, decât să pună capăt sărăciei şi distrugerii mediului.

De fapt, dacă te gândeşti, Biserica Catolică sunt moştenitorii spirituali şi temporali ai imperiului roman, l-au omorat pe Cristos. Apoi ei i-au expus public cadavrul ca atenţionare pentru ceilalţi sclavi. Ultimul lucru pe care-l doreşte Biserica Catolică este să revina Salvatorul pe Pământ, pentru că primul lucru care l-ar face El ar fi să îi denunţe pa călăii Săi, şi apoi să-i ierte.

Părintelui Currie i s-a spus apoi că Adolfo Nicholas va deveni Petru Romanul, ultimul Papă. Chiar dacă ierarhia catolică vrea să scape de destinul său prin alegerea unei alte persoane, oricine va fi ales va fi tot ultimul Papă.

Asta nu înseamnă că credinţa creştină sau că Dumnezeul din inimile catolicilor va înceta să existe. Nu înseamnă decât că bandiţii satanici care se află în vârful ierarhiei bisericii, care nu au fost niciodată creştini încă de la început, vor trebui să infrunte judecata adevăratului Creator.

Nu înseamnă nici că Societatea Dragonului ALb susţine distrugerea Romei împreună cu comorile sale istorice, aşa cum menţionează în profeţii Petru Romanul. Nu înseamnă decât că dacă bandiţii care se ascund în spatele Vaticanului (în special în Banca Vaticanului) nu se predau, evenimentele vor escalada inevitabil către prăbuşirea lor.

Întrun alt palier de evenimente, fugarii cultului Aum Shinrikyo, care a fost făcut responsabil de atacurile mortale cu gaz sarin din metroul din Tokyo, au arătat cu degetul către Kim Jong Il ca fiind conducătorul atacurilor de atunci. Urmele de la Kin Jong Il ajung apoi la loja francmasonică Propaganda Due (P2) care controlează Vaticanul.

Soţia japonezului Ichiro Ozawa mărturiseşte de asemenea că loja francmasonică P2 este sursa ordinului care a făcut să aiba loc atacul cu bombă nucleară şi tsunami din Japonia de la 11 martie 2011.

O recenta încercare de a otrăvi pe acest scriitor (Fulford se referă la el însuşi) cu un drog ce provoacă stop cardiac a fost detectată dinainte. Sataniştii au nevoie să înţeleagă că zilele în care reuşeau să scape de probleme prin crime, mită şi minciună s-au terminat.

Umanitatea ca întreg va fi motivată acum prin prietenie şi iubire, nu prin teroare.      Sursa: AIM

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .