.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Sursa :
http://benjaminfulford.net/2012/05/15/major-purge-of-us-puppets-in-japan-continuing-behind-the-scenes-nato-terrorist-state-group-bei
…………………………………………………………
Benjamin Fulford: Epurarea majora a marionetelor americane din Japonia continua si in spatele scenei, iar gruparea terorista numita NATO a fost oprită !
Postat de Benjamin
15 mai 2012

Mai intai aflati ca Edward Nye, reprezentantul guvernării corporative din SUA , infiltrat în Japonia, nu va mai fi binevenit în Asia, după dezvaluirea unor noi informaţii despre legăturile sale cu 11 martie 2011 ( atacul terorist nuclear şi tsunamiul din Japonia ). El este considerat a fi autorul unui raport CIA, din februarie 2000 privind sectorul energetic japonez, in care a declarat următoarele: “În scopul de a preveni posibilitatea ca naţiunea japoneza sa devina din ce în ce mai puternică, precum şi pentru a preveni o revenire a sentimentului anti-american, în Japonia, este necesar să se pună cătuşe pe sectorul energetic din Japonia pe termen lung. Energia nucleară reprezintă în prezent 30% din producţia de energie din Japonia. Măsura cea mai eficientă consta in a neutraliza principalul pion de pe scena nucleară japoneză, Tokyo Electric Power Corporation. TEPCO are in Japonia cea mai mare capitalizare de piaţă şi este un lider al mediilor corporative şi financiare din Japonia. Compania mai este, de asemenea, foarte de încredere in ochii poporului japonez. Pentru a preveni posibilitatea ca Japonia sa devina o putere nucleară, este necesar sa distrugem încrederea în TEPCO şi sa dam astfel o lovitura drastica progresului Japoniei în domeniul energiei nucleare “Acest raport CIA a fost citat în noiembrie 2002 de catre Zaikai Tenbo, o revista principala de afaceri din Japonia..

Mulţi dintre agenţii de top din Japonia şi Coreea, care se stie ca lucreaza pentru si sunt plasati acolo de catre guvernarea corporativa din SUA, au fost deja sau sunt pe cale de a fi “radiati”, iar acum toti acesti pioni, care lucrează pentru guvernul penal mafiot american corporativ sunt sfatuiti sa plece cat mai repede din Japonia şi sa nu se mai întoarca.
De asemenea, a fost o întâlnire săptămâna trecută între reprezentanţii comisiei celor 300, Societatea Dragonului Alb şi o societate secretă din Asia pentru a discuta despre noul sistem financiar.
În cadrul reuniunii, Comitetul Celor 300, reprezentant de un tip, la care ne vom referi numindu-l J., a oferit Societăţii Dragonului Alb 1200 bilioane de dolari , in Bond-uri “Elizabeth Victoria.” Cu toate acestea, încă o dată, nu a fost destul de clar si de exact ce lucruri din lumea reală, sprijina, de fapt, acest număr astronomic (amintiţi-va ca PIB-ul mondial este de aproximativ 75 bilioane dolari). Societatea Dragonului Alb a făcut o propunere de compromis, care ar fi urmat sa se concretizeze intr-o donaţie iniţială de 100 milioane dolari pentru Fundaţia Dragonului Alb, care ar urma sa fie utilizati pentru a angaja experţi si pentru a începe înfiinţarea unei agenţii de planificare economică mondială. Plăţile suplimentare ar urma sa fie condiţionate de prezentarea unor planuri detaliate de dezvoltare, acceptabile pentru si apoi acceptate de catre oamenii pentru care vor fi facute.

Au fost, de asemenea, o multime de discutii despre rezervele de aur din Asia. J. a afirmat că cea mai mare parte a aurului a fost eliminat din Filipine imediat după al doilea război mondial şi că, avand in vedere ca au trecut mai mult de 50 de ani de atunci, este “firesc” sa “expire” orice pretenţii si drepturi istorice cu privire la acest aur.

Au existat unele discuţii aprinse între cele 3 părţi si cu privire la subiectul “aurul din China”, care a fost evacuat în Statele Unite în 1938. Guvernului Kuomintang de atuci i-a fost data o “sustinere” in obligatiuni, timp de 60 de ani, şi i-au fost facute promisiuni solemne ca aurul ar putea fi returnat Chinei în 1998. De fapt, Rockefeller-ii, Warburg-ii, Rothschild-zii, Mellons-ii, Morgans-ii, Harrimans-ii şi alte familii din spatele Rezervei Federale a SUA nu au avut nicicand intentia să dea înapoi aurul. Atunci când Nixon a restabilit relaţiile diplomatice dintre SUA si China comunistă în 1972, el a dat totusi o parte din aur, insa acesta a ajuns la comunistii chinezi. Inutil să spun ca o mulţime de buzunare din China continentală s-au umplut cu acest aur şi proprietarii originali nu sunt prea fericiti cu privire la această situaţie.

Un agent al guvernului chinez comunist, prezent la reuniune, a declarat că partidul comunist consideră că tot aurul istoric şi comorile fabuloase care se afla în China sunt proprietate a poporului chinez. Cu toate acestea, el a mai spus ca oricat de chinez ar fi, aurul luat din China şi depozitat în Asia sau în altă parte ar trebui să fie utilizat pentru dezvoltarea economică globală şi că guvernul comunist chinez nu ar formula, in cazul in care asa ar sta lucrurile, nici o pretentie asupra acestui aur.
Totusi, a mai fost exprimat un acord general, cum ca acest aur ar trebui să fie folosit pentru a sprijini noul sistem financiar. J. a spus comisiei celor 300 ca ei ar putea accepta, de asemenea, utilizarea de aur ca suport si acoperire pentru toti dolarii si euro care vor fi creati în viitor.

J., care susţine ca are legaturi cu familia imperială japoneză a avut, de asemenea, o alta istorie interesantă de împărtăşit. El a spus ca împărtirea in Japonia a aurului scos din Filipine, după WW2 a fost coordonata de un anume domn Shimura (primul nume nu a fost dat), care a fost adevărata putere din spatele “Fixatorilor” post-război japonezi, cum ar fi Yoshio Kodama şi Sasagawa Ryoichi. Shimura, acum decedat, a fost capabil chiar sa apeleze la prim-miniştri şi sa-i determine să renunţe imediat de afacerile parlamentare, iar mai apoi să se grăbească sa-i ofere partea sa din acest aur, în conformitate cu J.

J. a fost introdus la acest scriitor ( Fulford se refera la el) de către şeful unei instituţii financiare majore, care este, de asemenea, un membru al unei societăţi secrete din Asia.

Shimura, care a fost reprezentantul Comitetului celor 300 în Japonia, a găzduit, în calitate de studenţi, foarte multi lideri din Asia precum Lee Kuan Yew, Aung San tatăl lui Aung San Suu Kyi, pe Ichiro Ozawa, agent al Partidului Democrat Japonez şi pe Li Keqiang, membru al Biroului Politic Chinez, printre altele.

J a mai spus ca liderul suprem chinez, Hu Jintao, a avut o mamă japoneză şi ca a petrecut mult timp la Universitatea Waseda din Japonia ca student (acest lucru nu este menţionat în CV-ul oficial al lui Hu). Hu vorbeste, de asemenea, fluent în japoneză, în conformitate cu J.

Inutil să mai spun ca nu am putut verifica independent mare parte din aceste informaţii şi în continuare suntem îngrijoraţi de posibilitatea ca J. sa fi oferit acestui scriitor, un amestec de informare şi dezinformare. Cu toate acestea, cele mai multe aspecte din ceea ce a spus se potrivesc cu rapoartele unor surse din interior şi cu alte informaţii disponibile la modul public.

În orice caz, aflati ca lupta împotriva mafiei financiare care a confiscat ilegal puterea în Occident se desfăşoară bine.
Situaţia a ajuns în punctul în care oricine cu acces la internet poate vedea că ţările G5 teroriste (Statele Unite ale Americii, Germania, Franţa, Anglia şi Italia) si grupul lor de sclavi (cum ar fi monarhiile Arabe din Golf, conduse de satanişti) sunt izolate în mod constant.

Miscarea pentru libertate si non-aliniere, care vizeaza pacea în lume acum include peste 140 de state, inclusiv ţările BRICS (Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud). Prin contrast , NATO, care a avut o întâlnire ridicola a grupului la Chicago în această săptămână, include doar 28 de ţări.

Iar toate aceste 28 de ţări, ca un întreg, sunt dependente de finanţarea de la celelalte 140 de naţiuni. Deturnarea banilor obtinuti in urma vanzarii petrolului, de către statele sclave NATO din Orientul Mijlociu nu este suficienta pentru a plăti facturile tot mai mari. Mai mult, sabotarea industriei nucleare din Japonia şi forţarea Japoniei să cumpere mai mult petrol, nu a fost suficienta. Acesta este motivul pentru care este aceasta “criza financiară mondială”, care este de fapt doar o criză financiara occidentala.

Lumea intreaga are un mesaj pentru aceasta cabala penală a oligarhilor cultului lui Satan, care au înrobit Vestul: Vrem sa puneti capăt războiului, sa puneti capăt sărăciei şi sa puneti capăt distrugerii mediului. De asemenea, dorim să faceti publice si accesibile, într-un mod sigur şi responsabil, toate tehnologiile de obtinere a energiei curate si libere, pe care le-ati suprimat si le-ati tinut ascunse pana acum. Dorim să vă opriţi din acest comportament, care va face sa fiti asemeni unor infractori şi să deveniti cetăţeni responsabili la nivel mondial. Si speram sa o faceti neintarziat !

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .