.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Adevăratul împărat al Japoniei îşi cere drepturile, având dovezi de necontestat că el este urmaşul dinastiei imperiale… Cele 10 porunci au fost transmise strămoşilor lui de către misterioasele Fiinţe Celeste

Încă un articol uimitor şi super-interesant de la Benjamin Fulford. Acestea sunt informaţii foarte bine ascunse despre care prea puţini au auzit deja.  Aceste informaţii au legătură cu instaurarea noului sistem financiar (care promite  prosperitate tuturor). Un alt aspect extrem de important este faptul că “Onodera deţine dovada tabletei originale cu cele 10 porunci care a fost primită de strămoşii lui de la Fiinţele Celeste. Cine sunt aceste Fiinţe Celeste?

Aşa că nu voi mai adăuga nimic aici pentru a vă permite să vă bucuraţi din plin de dezvăluirile uimitoare pe care Benjamin Fulford le face în acest articol.

“Naoshi Onodera susţine că el este adevăratul împărat legal al Japoniei, şi că împăratul Akihito descinde dintrun grup de uzurpatori ne-legitimi care au fost instalaţi la putere ca simple marionete de către Cabaliştii străini care folosesc steaua Satanică ca simbol al lor.

El spune că Akihito are doar nişte replici (cópii) false ale celor 3 (trei) comori imperiale japoneze cu care îşi justifică prezenţa pe tron. Acestea sunt cunoscute cu numele de “nestemata”, “sabia” şi “oglinda”, şi se spune că sunt cele mai vechi obiecte moştenite de pe Pământ.

Cele adevărate se afla însă în posesia lui Onodera care este dispus să permită învăţaţilor şi expertilor legali să le verifice autenticitatea. Aceasta este una dintre cele mai importante dezvăluiri, deoarece este în legătură cu instalarea noului sistem financiar şi cu posibilitatea schimbării regimului imperial în Japonia.

Onodera mai face încă o dezvăluire şi mai uluitoare. El spune că familia lui este descendentă direct din Avraam, cel din Biblie. Afirmaţiile sale se bazează pe faptul că arborele genealogic al familiei lui Avraam corespunde exact cu cel descris în toate miturile fundamentale japoneze.

Pentru a oferi o dovadă în această privinţă, Onodera a pus la dispoziţie tableta originală cu cele 10 porunci, despre care spune că a fost oferită strămoşilor lui de către Fiinţe Celeste”.  Citiți mai departe pe AIM

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .