.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Persoanele care intră în şomaj vor fi amprentate dacă doresc asta, în condiţiile în care la sediile AJOFM din ţară au fost amenajate spaţii în care cei care primesc şomaj să poată să îşi facă viza lunară fără să mai fie nevoiţi să treacă pe la ghişeele funcţionarilor. Sursa: bistrita24.ro

Până de curând sistemul de amprentare era folosit pentru înregistrarea infractorilor. Sunt oare șomerii niște infractori?  O asemenea tehnologie permite monitorizarea şi controlul cetăţenilor. Se urmărește crearea unei baze de date centralizate care în viitor ar putea fi folosită chiar și pentru influențarea de la distanță a ființelor umane.

Aceasta campanie a inceput anul trecut

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Deva este singura din judeţ care beneficiază de un Infochişc de la care şomerul poate obţine viza lunară electronică, prin utilizarea amprentei digitale.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara beneficiază, începând de ieri, de un nou sistem de furnizare a serviciilor publice de ocupare. Este vorba despre un Infochioşc PROSELF (Promovarea Serviciilor de tip Self Service) care facilitează accesul şomerilor şi al agenţilor economici la serviciile oferite de instituţie.

Sistem modern

Implementat prin fonduri europene, proiectul are rolul de a contribui la transformarea Serviciilor Publice de Ocupare într-o structură orientată cât mai eficient către nevoile clienţilor AJOFM. Infochioşcul se adresează atât şomerilor, cât şi agenţilor economici. Aceştia, în baza unui cont creat în acest Infochioşc, vor putea găsi toate informaţiile dorite fără a mai fi nevoiţi să apeleze la personalul Agenţiei. „Modernizarea a fost posibilă ca urmare a implementării proiectului PROSELF, care este în desfăşurare şi care este implementat la nivel naţional de către Agenţia Naţionala de Ocupare a Forţei de Muncă, urmând ca aceste servicii să fie implementate şi în celelalte locaţii ale AJOFM Hunedoara. Citiți mai departe pe apologeticum.ro

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .