.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Într-o prezentare la o conferinţă TED, miliardarul Microsoft Bill Gates, care a donat sute de milioane de dolari pentru noi vaccinuri, vorbeşte despre problema emisiilor de CO2 şi efectele sale asupra schimbărilor climatice. El prezintă o formulă de urmărire a emisiilor de CO2, după cum urmează: CO2 = P x S x E x C, unde:

P = Persoane / locuitori ai globului
S = Servicii/ persoană
E = energie/ servicii
C = CO2 / unitate de energie

Apoi, el adaugă faptul că, în scopul de a ajunge la 0 cu nivelul de CO2, “probabil unul din factorii acestei înmulţiri ar trebui să fie aproape de zero.”

Ca urmare a acestei concluzii, Bill Gates începe să descrie modul în care primul număr – P (pentru persoane) – ar putea fi redus. El spune: “Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni… număr ce va ajunge până la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă, am putea, cel mai probabil, să reducem acest număr cu 10 sau 15%. ”

Puteţi urmări aceste afirmaţii la aici:

Reducerea populaţiei lumii prin vaccinuri

Această declaraţie a venit din partea lui Bill Gates fără urmă de ezitare, fără a se bâlbâi sau a da vreun semn că face o greşeală de exprimare. Se pare că a fost o parte deliberată şi calculată dintr-o prezentare bine dezvoltată şi coerentă.

Deci, ce înseamnă următoarea afirmaţie a lui Bill Gates “dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă, am putea, cel mai probabil, să reducem aceste numere cu 10 sau 15%?”

În mod evident, această afirmaţie implică faptul că vaccinurile sunt o metodă de reducere a populaţiei. La fel şi “serviciile de îngrijire a sănătăţii”, despre care toţi cititorii NaturalNews deja ştiu că sunt, de fapt “servicii de perpetuare a bolilor” şi aduc mai multe prejudicii decât ajută oamenii.

Cum pot fi utilizate vaccinurile în aşa fel încât să ducă la reducerea populaţiei lumii?

În cazul în care vaccinurile sunt utilizate în scopul reducerii populaţiei, există doar trei moduri reale în care acestea ar putea fi, teoretic, “eficiente” din punctul de vedere al celor care doresc să reducă populaţia globului:

1) Ar putea ucide oamenii încet, într-un mod care trece neobservat, efectele apărând poate peste 10 – 30 de ani, prin accelerarea unor boli degenerative.

2) S-ar putea reduce fertilitatea şi, prin urmare, rata natalităţii în întreaga lume ar scădea, reducând astfel populaţia lumii pentru mai multe generaţii succesive. Această metodă prin care e provocată ”moartea lentă” ar putea părea mai acceptabilă pentru oamenii de ştiintă care doresc să vadă populaţia mondială în scădere, dar nu au destul curaj să ucida oamenii direct, prin medicina convenţională. Există deja dovezi că vaccinurile pot provoca avorturi spontane.

3) Vaccinurile ar putea creşte rata de deces în cazul unei viitoare pandemii. Teoretic, eforturile de vaccinare pe scară largă ar putea fi urmate de o eliberare deliberată a unei tulpini de gripă extrem de virulentă, cu o rată de mortalitate ridicată. Această abordare a vaccinurilor ca “arme biologice”ar putea duce la uciderea a milioane de oameni al căror sistem imunitar a slăbit ca urmare a vaccinărilor anterioare.

Fundaţia Bill şi Melinda Gates

Poate că nu întâmplător, Fundaţia Bill şi Melinda Gates a canalizat sute de milioane de dolari în programe de vaccinare destinate oamenilor din întreaga lume. Unul dintre aceste programe este destinat cercetării şi dezvoltării de “vaccinuri activate de sudoare”, care ar putea utiliza nano-materiale cu învelişuri speciale pentru a transmite vaccinurile în organismul uman fără a utiliza injecţiile.

Mai interesant, fundaţia sa a investit, de asemenea, milioane de dolari în tehnologii de sterilizare care au fost numite soluţii de “castrare temporară”.

Se pare că acţiunile Fundaţiei Gates sunt în totală concordanţă cu formula pentru reducerea emisiilor de CO2 pe care a menţionat-o Bill Gates în discursul său de la conferinţa TED:

CO2 = P x S x E x C.

Prin reducerea natalităţii (prin tehnologiile sterilizare) şi creşterea penetrării vaccinurilor către întreaga populaţie a lumii, scopul său declarat de reducere a populaţiei globale cu 10 până la 15% ar putea fi atins în doar câţiva ani.

Cine vor rămâne în viaţă? Oamenii inteligenţi

Lucrul interesant despre toate acestea este faptul că această campanie de reducere a populaţiei la nivel mondial prin intermediul vaccinurilor nu va avea impact asupra oamenilor care le vor evita în mod conştient. Iar acei oameni sunt, în general, mai inteligenţi decât media, oameni capabili, care au de fapt o capacitate sporită de a duce mai departe civilizaţia umană prin analiza serioasă a lucrurilor.

În cazul în care umanitatea se va salva de la distrugerea proprie şi va deveni o specie competitivă în univers, uciderea membrilor mai puţin inteligenţi ai societăţii ar putea părea, pentru cei ce conduc lumea, o abordare perfect rezonabilă. Nu sunt de acord cu această abordare, dar poate fi exact ceea ce gândesc ei.

Oricum, decizia de a primi un vaccin antigripal sezonier este, fără îndoială, o dovadă că aţi picat un fel de test de IQ universal, indiferent dacă demararea acestei testări este sau nu intenţia reală a celor ce influenţează lumea, cum e Bill Gates. Mai important, aceasta este şi o trădare a propriei biologii, deoarece aceasta indică faptul că nu aveţi încredere în capacitatea propriului dumneavoastră. sistem imunitar de a vă proteja chiar şi de infecţii uşoare.

Încercaţi să nu fiţi printre cei 10 –15% care sunt sacrificaţi prin intermediul programelor de vaccinare la nivel mondial!

Fiţi sănătoşi şi înţelepţi şi veţi supravieţui eforturilor de depopulare a lumii, care fac victime în rândul gânditorilor convenţionali ce nu au suficientă inteligenţă cât să pună la îndoială ce li se spune să facă de către propriile guverne corupte.

Primit pe e-mail.


Bill Gates Admits Vaccines Are Used for Human Depopulation

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .