.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Guvernatorul Isărescu i-a lăsat pro­babil uimiţi pe unii când a anunţat că România n-ar mai trebui să încheie un nou acord cu FMI. Uimire, desi­gur legată de faptul că dl Isărescu a fost un partizan declarat al acordurilor cu FMI, unul care, de la tribuna de care beneficiază, s-a străduit să găsească virtuţi acestora, chiar dacă nu existau sau atâţia nu le vedeau, şi, nu în ultimul rând, un promotor al respectivelor acorduri dintr-un motiv foarte prozaic: instituţia pe care o conduce şi parohia ei (sistemul bancar) constituie, în însăşi filozofia FMI, ceea ce ar fi de protejat chiar dacă omori economia, me­diul de afaceri, oamenii. Paroxismul a fost atins cu acordul încheiat cu FMI, care a stabilit, fără nuanţări, so­cializarea ravagiilor făcute de credi­tele bancare fără acoperire econo­mi­că pe seama salariaţilor, pensiona­rilor, contribuabililor şi a căderii economiei!

De ce n-ar mai vrea dl Isărescu un nou acord cu FMI?! Să fie vorba cumva de răul făcut economiei de aceste acorduri, chiar dacă constatat post-factum, deşi se vede cu ochiul liber?! Sau de închiderea oricărei perspective de dezvoltare pentru ţară în caz că aceasta rămâne la mâna programelor FMI?! Doamne păzeşte! Vălul misterului cade când dl Isărescu îşi spune motivele. Pur şi simplu este vorba despre ceea ce este prezentat drept o cerinţă ca România să-şi asigure nevoile de finanţare direct de pe pieţe!

Măi să fie! A nu mai apela la FMI şi a fi în stare să înfrunţi direct pieţele private înseamnă, în principiu, două lucruri: să te împrumuţi pentru acoperirea nevoilor de finanţare la costuri de două-trei ori mai mari şi, oarecum în contrapartidă, să poţi face în economie ceea ce crezi de cuviinţă, nu ce îţi dictează FMI.

Să nu ştie dl Isărescu că, în cazul României, este vorba dintre aceste două lucruri doar de o finanţare mai costisitoare, căci, după încheierea acordului cu FMI în vigoare, spaţiul de manevră al României în plan economic oricum se închide?! Prin acest acord, FMI dă lovitura finală: desfiinţează pur şi simplu economia românească şi desăvârşeşte controlul capitalului străin asupra tuturor sectoarelor performante şi nodurilor strategice prin forţarea  transferului către acesta a ultimelor redute ale statului român (rămăşiţele distri­buţiilor de energie, filonul rentabil din filiera minerit/ termocentrale, căi­le ferate, producţia hidro, poşta, sistemul de sănătate).   Citiți mai departe pe jurnalul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .