.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Bob-Lazar-si-Zona-51În anul 1989, reporterul de investigatie din Las Vegas George Knapp ia un interviu care va fi transmis apoi in toata lumea. Intervievatul, filmat doar in silueta, va fi numit „Denis” , el afirmand ca a lucrat intr-un program ultrasecret al guvernului american,ce avea ca scop reproducerea tehnologiei din farfuriile zburatoare pe care armata americana le tinea intr-o locatie denumita “S4″ adiacenta “Area 51″.

Probabil ca prima reactie a multor oameni fost ca a aparut inca un nebun care povesteste cum a zburat pe Marte cu un omulet verde, insa deja de laal doilea interviu lucrurile incep sa se schimbe.Personajul nu mai este ascuns ci este prezentat la el acasa si se prezinta pe numele real Robert Scott “Bob” Lazar.

Interviul contine numeroase detalii foarte tehnice al sistemului de functionare al unei navei pe care Bob o studiase.Principiul de functionare era urmatorul: Nava functiona cu un „combustibil” denumit generic „Elementul 115″(corespunzator elementului 115 dintabelul periodic al elementelor chimice, desi in anul 1989 oamenii de stiinta avansasera doar pana la elementul cu numarul 100) care va fi bombardat cu particule devenind 116, care apoi se va degrada instantaneu eliberand astfel energia ce va fi folosita de reactor intr-o conversie de cu eficienta 100% (da, stiu ca teoretic e imposibila eficienta de 100%, dar si depsirea barierei sunetului era considerata ca fiind imposibila din punct de vedere fizic intr-o anumita perioada iar acum viteza luminii a fost depasita) care va fi folosita de 3 amplificatoare de gravitatie care propulseaza nava.

Bob a povestit ca iniţial a lucrat in Laboratoarele de la Los Alamos si intr-o intalnire intamplatoare cu Edward Teller (unul din savantii principali in crearea bombei nucleare si a celei cu hidrogen) el ia spus direct ca vrea sa lucreze la Area 51. Bob a fost trimis la un interviu cu o companie contractanta a guvernului – EG&G – care aparent la promovat si intr-o zi a fost chemat la Aeroportul McCarran din Las Vegas de unde a fost apoi transportat la Area 51 cu un avion Boeing 727 denumit „Janet” folosit sa transporte personalul mai important, restul fiind dusi cu autobuze care chiar parca a intarata privitorii sunt incriptionate “Area 51″.

Ajuns acolo a fost intampinat de viitorul sau sef Denis Marianii (de unde si numele de Denis in primul interviu) care ii va face prezentarea in ce va lucra.La aterizare printre primele lucruri pe care le-a vazut a fost succesorul celebrului avion SR-71 denumit generic„Aurora”, care scotea un sunet incredibil de puternic.

Cand l-a intrebatpe Denis despre el raspunsul a fost evaziv: „Nu te agita prea mult cu vechitura asta, o sa vezi ceva mai interesant…” , moment probabil care la socat pe Bob gandindu-se probabil ce urma sa vada daca Aurora nu prezenta motive de interes in ochii lui Marianii . Trebuie precizat ca Lazar nu credea in existenta farfuriilor zburatoare, spunand de multe ori ca daca acestea exista probabil sunt aeronave militare ultrasecrete.

Dupa coborarea din avion, Bob a fost dus la o verificare unde a fost pus sa semneze un contract de securitate denumit 10/10 datorita penalitatior de 10.000$, respectiv 10 ani de inchisoare si renuntarea dreptului la un judecator in caz ca dezvaluie secrete din locatie.Dupa un scurt drum cu un autobuz cu geamuri vopsite ajunge la un amplasament militar construit in peretele muntelui, usile de acces fiind mulate si avand o textura asemenatoare cu nisipul, deci daca usile ar fi inchise si a-i sta la mai mult de 100 de metri nu ti-ai da seama ca este vorba despre o intrare.

Apoi a fost dus intr-o camera unde a fost lasat singur cu un teanc de dosare. Cand a inceput sa le citeasca a inceput sa se gandeasca ca totul ar putea fi posibil, desisuspecta ca ar putea fi vorba si despre un test psihologic la care era supus pentru cercetarea pe care avea sa o faca. Gandul acesta a disparut relativ repede dupa ce a primit acces la un nivel de securitate din ce in ce mai ridicat si din acele dosare se mai desfaceau niste file si vedea ce se intampla.

In acele dosare se aflau dovezi importante privind multe prabusiri urmate de recuperari ale bucatilor de farfurii zburatoare, inclusiv cea din cazul Roswell, si o informatie relevanta in viitor , imagini dintr-o autopsie facuta pe un extraterestru etc.

Ajungand intr-un hangar Lazar observa o naveta argintie identica cu descriera clasica a unei farfurii zburatoare, singura diferenta fiind ca aceasta nava avea un semn cu “US Air Force” pe ea, confirmand parerea lui Bob ca este o nava a guvernului, iar cand vrut sa puna mana pe ea a fost atentionat ca nu are voie.

Bob Lazar a inceput sa realizeze ca aceasta nava este de origine extraterestra cand i s-au explicat indatoririle sale in cadrul operatiunii, si anume ca trebuie sa reproduca tehnologia cu materiale de pe aceasta planeta designerii originali “ne mai fiind valabili”.

In acel moment Bob si-a dat seama ca tot ce citise si banuielile sale l-au adus catreconcluzia ca este intr-adevar vorba despre o nava extraterestra, altfel nu am fi fost nevoiti sa reproducem materialele extraterestre cu pamantene.

Unul dintre primele lucruri pe care Bob a vrut sa le afle a fost soarta predecesorului sau, initial – raspunzandu-i-se ca “nu mai este valabil”, iar mai apoi aflandca acel savant sfarsise intr-un experiment care de la bun inceput parea sinucigas, si anume sa “desfaca” un reactor dintr-o astfel de nava in timp ce functiona. In timpul acestei actiuni a rezultat o mica explozie de tip nuclear.

Pentru ca experimentul s-a desfasurat cu multe nivele sub pamant efectele resimtite la suprafata au fost minime. La prima vedere, nava din care reactorul fusese scos parea efectiv canibalizata, iar felul in care fusese taiata era un mister, deoarece lampa cu acetilena sau plasma au fost fara efect.

Dupa o perioada relativ scurta de activitate, Bob ajunge la concluzia ca nu mai poate rezista cu acest secret, dar si cu orele de lucru foarte ciudat puse. El povestesteca de multe ori era chemat sa fie pe aeroport la ora 21:00, chiar o data fiind sunat la ora 23:00 pentru a se prezenta la miezul noptii la aeroport.

Intr-o zi a cedat si avand programul testelor de zbor a hotarat sa isi ia sotia si inca doi prieteni: Gene Huff si John Lear. Incursiunea ii va confirma lui John Lear multe teorii, darii va aduce un pic de consolare pentru toata batjocora la care fusese supus in anii precenti, fiind chiar si dat afara de la mai multe companii aeriene din functia de pilot pentru afirmatiile sale privind existenta farfuriilor zburatoare.

Povestea celor trei era mult mai veche.Cand s-au cunoscutJohn Lear era intr-o situatie financiara proasta ce survenea dupa unlinsaj mediatic si concendierea sa ca urmare a unor afirmatii privind existenta OZN-urilor, dorind sa ia o a doua ipoteca pe casa. iar Gene Huff, pasionat de domeniul OZN, s-a oferitsa-i faca o evaluare a casei contra unor casete video despre subiect.

La intalnirea cu Lear, Gene nu a venit singur ci cu Bob Lazar un sceptic convins in acest subiect si care a afirmat ca el a lucrat la Los Alamos, avand un nivel de securitate foarte mare si nu a vazut nimic.

Bob a mai povestit ca o sa se angajeze la Area 51 prin cunostinta sa Dr. Edward Teller.Un fapt foarte important legat de Dr. Teller este ca pana la moartea sa, in 2003, nu a negat niciodata povestea aceasta, doar refuzand sa discute cand se pomenestele numele lui Lazar.

Intr-o zi dupa ce este adus inapoi in Las Vegas, Lazar s-a dus glont la John Lear ca sa ii spuna: “Astazi am vazut un disc”, Lear raspunzand : “Al nostru sau al lor” , iar dupa ce Lazar a raspuns :”Al lor” , Lear l-a intrebat ce cauta la el pentru ca sigur este urmarit. Bob a raspuns ca simtea nevoia sa ii spuna ca a avut dreptate dupa atatia ani in care a fost ridiculizat.

Intr-o alta vizita Bob i-a spus lui John: “Nu vei sti niciodata cum e sa vezi primul tau extraterestru” , el descriind cum a vazut cu coada ochiului printr-o plasa in usa doi savanti in halate albe vorbind cu un extraterestru.

Toate aceste evenimente au culminat cu actiunea prin care Lazar i-a dus pe cei doi sa observe discuri in timp ce erau testate, zona nefiind asa strict pazita, iar perimetrul inchis publicului fiind mult mai mic. Inevitabil cei trei au fost descoperiti si retinuti la sectia serifului local pentru cateva ore unde au fost amenintati.

A doua zi Lazar a primit un telefon in care i se spunea : “Bob, cand ti-am dat nivelul de securitate nu ne-am asteptat sa spui tuturor prietenilor tai”.Cand s-a dus la serviciu a fost scos cu forta din masina si apoi cu pistolul la cap a fost intrebat daca vrea sa ramana in continuare sa lucreze.

Dupa ce el a acceptat sa ramana sa lucreze, dupa cateva zilea luat totusi hotararea de a va renunta pentru ca el tinea minte doar cum cobora din avion si cum se urca sa plece, munca in sine fiind un mister total. Astfel, John Lear a ajuns la concluzia ca Bobfusese drogat cu un ser de stergere a memoriei.

Bob lazar, chiar si dupa ce a renuntat la serviciu, va fi urmarit de diverse personaje culminand cu tragerea asupra masinii sale. Din acest motiv, Lazar va umbla avand permanent un UZI in masina si va lua decizia sa isi faca publica povestea pentru a-si asigura o anumita siguranta. Dupa primul interviu primeste un telefon de la Marianii care i-a spus ceva de genul:”Stii ce o sa iti facem acum?” si a inchis telefonul.

Din acest moment Lazar devine un personaj cunoscut international, interviurile fiind transmise in toata lumea. Bob in colaborare cu Gene Huff si John Lear vor realiza doua filme de aproximativ o ora, “Excerpts from the government bible” unde explica in detaliu fizica functionarii navelor.

De asemenea, ei emitnotiuni stiintifice diferite fata de cele cele acceptate la data respectiva, si anume ca gravitatia este impartita in 2 forte, denumite de Lazar Gravitatia A, respectiv B, una fiind aplicabila celulelor, atomilor, iar a doua fiind responsabila de obiecte la nivel de planete, stele, galaxii etc.

O alta afirmatie controversata este ca gravitatia se transmite prin unde care se propaga instantaneu nu prin elemente denumite gravitoni asa cum stiinta moderna le accepta. Aceste teorii odata puse in circulatie devin din ce in ce mai acceptate si dovedite de anumite experimente stiintifice mai ales in domeniul acceleratoarelor de particule.

Alte urmari ale relatarilor lui Bob au fost marirea semnificativa a perimetrului din jurul Area 51, inasprirea masurilor de securitate in baza dupa ce Lazar aparent ar fi plecat cu o mostra din Elementul 115, si nu un urma presiunilor cetatenilor americani asupra guvernului de a recunoaste existenta bazei si declasificarea evenimentelor petrecute acolo. Existenta amplasamentului avea sa fie recunoscuta partial doar dupa ce sateliti rusesti inchiriati de catre cetateni privati au facut poze foarte clare a bazei, iar guvernul a fost practic obligat sa recunoasca.

In urmatorii ani Lazar a fost hartuit permanent, toate diplomele si angajarile sale permanente vor fi sterse inclusiv cea de la Los Alamos.Bob a fost acuzat si condamnat la inchisoare cu suspendare, a primit diverse amenzi abuzive, iar in jurul anului 2004 silozul pe care il cumparase a fost asaltat de trupe SWAT fara motive clare, cu aceasta ocazie multearhivele sale, calculatoare etc. fiind confiscate, poate in speranta de a-l prinde cu ceva. In prezent, spre mirarea multora lucreaza de unde a plecat, si anume la Los Alamos, angajatorii sai spunandu-i: “Bob, acum ca ti-am dat inapoi nivelul de securitate nu o sa ne mai faci probleme, nu?”.

Zona 51 din Nevada (SUA) – locul unde Iluminatii desfasoara experimente alaturi de extraterestri si locul unde se fac cercetari asupra Proiectelor Negre din cadrul USAP

Zona 51 din Nevada (SUA) – locul unde Iluminatii desfasoara experimente alaturi de extraterestri si locul unde se fac cercetari asupra Proiectelor Negre din cadrul USAP

Zona 51 este o zona care a starnit interes de-a lungul deceniilor tuturor oamenilor, fie ca erau adepti ai conspiratiilor, fie ca nu. Nivelul cel mai inalt de secretizare cu privire la aceasta baza a condus la alimentarea unor idei referitoare la faptul ca, Guvernul SUA conlucreaza cu extraterestri desfasurand diverse experimente stiintifice.

Aceste informatii au fost confirmate de diversi oameni din interior. Desigur, unii dintre ei au murit (exemplu Phillip Schneider), fiind o dovada clara ca Iluminatii nu se joaca atunci cand vine vorba de astfel de dezvaluiri fulminante.

sursa si foto:  http://www.dzr.org.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .