.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

În aceste vremuri de recesiune pare vulgar să lauzi stilul luxos al cuiva. Și astfel, bogații renunță la opulență şi la cheltuielile risipitoare din trecuta Epocă de Aur. Dar revista Newsweek scrie că experimentează altceva: ”risipa ostentativă pe furiș”.

Neoficial, risipa extravagantă a devenit un lucru de domeniul trecutului pe 6 octombrie 2008, când CEO-ul Lehman Brothers, Richard Fuld, a apărut la o audiere în fața Congresului, după falimentul istoric de 600 de miliarde de dolari al companiei sale. Fuld s-a foit ultrajenat când senatorul Henry Waxman l-a întrebat de compensațiile personale de jumătate de miliard de dolari şi de stilul de viață aristocratic (un apartament de 21 de mil. dolari în Park Avenue, o proprietate de 25 de mil. dolari în Greenwich, Connecticut, plus o colecție de artă estimată la 200 mil. dolari).

În trecut, şi multimilionarul Michael Hirtenstein obişnuia să îşi etaleze achizițiile imobiliare opulente. “Colecționez case pentru că îmi face plăcere“, a declarat odată pentru DansHamptons.com, întrebat despre cele opt proprietăți ale sale – printre care un apartament de 27 mil. de dolari la etajul 76 în Time Warner Center, din Manhattan. Hirtenstein, care şi-a câştigat averea din telecomunicații, le-a povestit şi celor de la “New York Post“ despre planurile lui de a cumpăra un duplex de 35 mil. dolari, învelit în sticlă, în cartierul Tribeca din Manhattan, cu pereții acoperiți cu piele întoarsă şi o piscină încălzită, cu ecrane video subacvatice încorporate.  Cititi mai departe pe capital.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .