.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

crinservicii“A început să apară o nouă teorie privind acțiunile tot mai surprinzătoare din ultima vreme ale lui Crin Antonescu, care după ce s-a afișat cu PSD de mai mult de doi ani încoace, brusc a descoperit pericolul pesedist. Surse pentru cotidianul Național dezvăluie că liderul PNL a fost tras în capcana vieții sale, Serviciile lucrând intens la scoaterea sa din scena USL.

Ce-i drept, atât la SRI cât și la SIE Antonescu nu are prieteni, fiind în relație de antagonie cu Teodor Meleșcanu, care atunci când a fost numit șef la SIE a fost atacat pentru că e băsist. Cât despre George Maior, șeful SRI, știm deja că este nașul lui Victor Ponta și că ține foarte mult la PSD. Nici Maior nu a fost lăsat deoparte de atacurile lui Crin. S-au răzbunat însă Serviciile pentru rebeliunea liberalului?

Principala grijă de o vreme încoace a serviciilor a fost spargerea pușculițelor PNL astfel încât campania lui Antonescu să întâmpine probleme serioase de finanțare. Fabricile de bani ale liberalilor au fost ușor destructurate de DNA cu ajutorul SRI. Principalele conducte prin care PNL era umflat cu bani veneau prin Fenechiu, Daniel Chițoiu și Dan Radu Rușanu, șeful ASF fiind acum sub lupa procurorilor pentru matrapazlâcurile de la instituția amantelor, copiilor și nevestelor politicienilor de pe Dâmbovița. Crin Antonescu depinde acum de niște contribuabili care dacă vor întâmpina probleme cu justiția s-ar putea retrage oricând de la sponsorizarea prezidențiabilului PNL. În următoarea perioadă, DNA va declanșa un adevărat tsunami de dosare împotriva demnitarilor liberali care au favorizat diferite firme, pe linie de partid.

S-ar putea ca coagularea dreptei cu un Antonescu slăbit din interior să fie un măr otrăvit pentru șeful liberalilor. Care să fie planul? Cu siguranță vom afla după ce vom avea un nou președinte. Istoria e în curs de scriere.

Daniel Sebastian Șuta”

sursa si foto: http://turnul.blogspot.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .