.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Un bucurestean a postat pe Facebook mai multe imagini cu tantari tigru, unul dintre acestia intepandu-l chiar pe fiul sau. Mii de oameni au distribuit imaginile, insa nimeni nu sufla o vorba.

Bucuresteanul Emil Nita a postat imagini terifiante cu efectele intepaturii de tantar tigru. Un astfel de tantar l-a atacat pe copilul lui. Tantarii tigru sunt purtatorii unor virusi foarte periculosi.

„Pozele de mai jos sunt pozele unui tantar tigru prins de mine in Bucuresti, zona Tineretului si apoi imagini cu piciorul fiului meu la o zi dupa ce a fost intepat de acest tantar. Am mai prins cativa insa nu am la ce sa mai fac poze.

Ii puteti deosebi prin coloratura alternativa alb-gri foarte ciudata pentru un tantar „autohton”.

Directia de sanatate Publica a Municipiului Bucuresti ce face? Ministerul Sanatatii ce face? Primaria Municipiului Bucuresti ce face? Dormiti dragi functionari?

Tinand cont ca acest tantar este vectorul a cel putin 20 de boli grave si la care populatia Romaniei nu are nici un fel de imunitate sau pregatire pentru a le preveni: febra Denga, meningita, febra galbena, raspandeste virusul Zika responsabil de microcefalie la noii nascuti ai caror mame au virusul etc. , fiind un tantar venit din zone tropicale sau subtropicale, ar trebui initiata o campanie agresiva de informare si prevenire a unor complicatii majore pentru populatia potential tinta si de eradicare a acestei insecte periculoase.

Nici o televiziune, nici un post de radio, nici un ziar, nimeni nu pomeneste de acest pericol avertizand despre pericole si sesizand autoritatile (in)competente… doar pe bloguri am vazut comentarii.

De ce va mai platim stimati functionari publici daca nu va faceti treaba? De ce mai sunteti in aceste institutii daca nu stiti sa va faceti treaba?”, scris bucuresteanul pe Facebook.

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .