.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Bulgaria a anunţat suspendarea procedurii de ratificare a acordului multilateral ACTA, pe fondul protestelor faţă de acest text, considerat de internauţi ca fiind o atingere adusă libertăţii, informează AFP.

“Voi propune Guvernului suspendarea procedurii de ratificare a acordului multilateral ACTA”, a declarat ministrul Economiei şi Energiei, Traicio Traikov, precizând că deja s-a consultat cu premierul Boiko Borisov pe această temă.
“Bulgaria nu va prezenta documentul spre ratificarea Parlamentului până ce statele membre UE nu vor avea o poziţie comună faţă de acest subiect”, adaugă ministrul bulgar.

Acordul ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) a fost semnat pe 26 ianuarie, la Tokyo, de 22 dintre cele 27 de state europene.

Negociat între UE, Statele Unite, Japonia, Canada, Noua Zeelandă, Australia, Singapore, Coreea de Sud, Maroc, Mexic şi Elveţia, textul este destinat combaterii pirateriei online şi vânzării de produse contrafăcute.

Peste 3.000 de bulgari au protestat sâmbătă, denunţând ACTA şi acuzând Guvernul că a semnat textul prea rapid şi fără consultarea populaţiei.

Cehia şi Polonia au suspendat deja ratificarea acordului, la presiunea societăţii civile şi a atacurilor hackerilor, premierii celor două ţări având până la urmă curajul unor “ieşiri” publice. De asemenea, raportorul PE a demisionat denunţând negocierile cu privire la acest tratat pe care l-a calificat drept o “mascaradă” iar ambasadoarea Sloveniei la Tokyo şi-a cerut public scuze, printr-o scrisoare, pentru faptul că a semnat tratul care “limitează în special viitorul copiilor noştri”.

Din păcate, şi România se află pe lista statelor europene care au semnat ACTA şi nici pînă în momentul de faţă nicio instituţie abilitată nu a demarat vreo dezbatere publică pe acestă temă. Deşi Jurnalul Naţional a trimis o solicitare către Ministerul de Externe pentru a afla cine a semnat din partea României acest document, nu am primit niciun răspuns.  Citiți mai departe pe jurnalul national

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .