.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Grupurile societăţii civile bulgare, aflate la originea unei mobilizări care a condus la demisia guvernului conservator, s-au reunit sâmbătă pentru a îşi organiza şi formula revendicările pentru manifestaţiile prevăzute în toată ţara.

“Suntem aici pentru că guvernul a abdicat, statul este într-un impas”, a declarat Doncio Dudev, coordonator originar al Stara Zagora (centru) în cadrul unei conferinţe de presă la Sofia, cu privire la demisia de miercuri a premierului Boiko Borissov.

Reprezentanţii acestor grupuri, în număr de 30, s-au reunit paralel la Sliven (est) şi la Sofia.

Aceştia au revendicat rapid o reprezentare civilă de 50 la sută în Parlament şi posibilitatea ca deputaţii să îşi poată piardă imunitatea şi locul în parlament înainte de sfârşitul mandatului.

Aceştia solicită de asemenea un moratoriu asupra achitării facturilor de electricitate, eliminarea TVA pentru energie electrică, precum şi începerea anchetelor asupra privatizărilor companiilor bulgare şi asupra utilizării fondurilor europene.

“Avem o sarcină atipică pentru societatea civilă: atacăm problemele care s-au acumulat în ultimii 23 de ani, după căderea comunismului şi care au transformat oamenii în cerşetori”, a declarat pentru presă Yanaki Gancev, coordonator la Sofia.

O mare creştere a facturilor de electricitate în ţara cea mai săracă din Uniunea Europeană (UE) este la originea mişcărilor de stradă începute acum 15 zile. Manifestanţii au reclamat sfârşitul “dominaţiei monopolurilor” în electricitate şi încălzire, apoi atacând guvernul şi corupţia.

O petiţie împotriva monopolurilor va fi trimisă Parlamentului European, au anunţat coordonatorii manifestanţilor, în timp ce Comisia Europeană a lansat deja proceduri împotriva Bulgariei pentru întârzierea liberalizării energiei.

Principalele două sindicate bulgare KNSB (stânga) şi Podkrepa (dreapta) şi Camera industriei (BIA) s-au alăturat sâmbătă revendicării unei noi Constituţii garantând o mai mare participare a societăţii civile.

sursa si foto: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .