.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Prinse în lupta politică dusă fără nici o limită, datele privind numărul total al cetăţenilor români cu drept de vot au fost transformate de joi într-o nebuloasă. Referendumul din 29 iulie a fost organizat pe baza informaţiilor oficiale transmise de MAI, potrivit cărora 18.292.514 de români figurau pe listele electorale permanente.

Acum, însă, USL încearcă să acrediteze ideea că numărul ar fi mult mai mic, mizând că dacă Curtea Constituţională va şi accepta această modificare în jos a cifrelor ar reieşi o prezenţă la vot suficientă pentru asigurarea cvorumului şi, deci, pentru validarea referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Doar că argumentele folosite de USL sunt contrazise de datele oficiale în baza cărora au fost organizate algerile locale din 10 iunie, date care indicau un număr de persoane cu drept de vot de peste 18,3 milioane. Atenţie, asta se întâmpla cu mai puţin de două lu8ni înaintea referendumului pentru demiterea preşedintelui.

Dar spre deosebire de referendum, la alegerile locale au dreptul să se prezinte la urne numai cetăţenii cu domiciliul în România, deci un număr invariabil mai mic.

Totuşi, ţinând cont de cât de mulţi români se află în afara ţării, la cei 18,3 milioane înscrişi pe listele pentru localele din acest an ar mai trebui adăugate alte câteva sute de mii de nume şi este posibil ca, de fapt, datele corecte să ducă spre 19 milioane alegători care la referendum ar fi putut avea drept de vot.

Cum între timp România nu a trecut printr-un război sau un cataclism care să secere câteva milioane bune din populaţie, este greu de crezut că numărul cetăţenilor care ar trebui să figureze pe listele electorale permanente s-ar fi redus în marjele pe care le aduc în discuţie liderii USL.

Sursa si foto: RL

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .