.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

image-2014-02-20-16649775-46-calugar-anti-prospectiuniIn aceasta saptamina a avut loc o noua revolta a unor sateni impotriva echipelor care fac prospectiuni in Moldova. Zeci de localnici din satul radeni (Neamt) au blocat marti si miercuri un drum, impiedicind angajatii firmei Prospectiuni SA sa faca lucrari pentru Romgaz. In fruntea localnicilor s-au aflat cativa calugari de la Schitul Cuvioasa Paraschiva, dupa cum scrie presa locala. Unul dintre ei l-a atacat dur pe Patriarhul Daniel, acuzindu-l ca a fost platit de Chevron pentru a le interzice preotilor si calugarilor sa iasa in strada la proteste.

Vezi declaratia calugarului de la minutul 2.00:

“Chevron l-a platit pe Satana de Patriarh si a interzis la toti preotii din tara, din parohii, le-au interzis sa iasa in strada, le este frica, nu au curaj. Noi trebuie sa iesim si sa spunem lumii adevarul, despre Dumnezeu si despre Satana. Nu i-au primit in Franta, nu i-au primit in Belgia, nu i-au primit pe nicaieri (compania americana Chevron, n.r.) si or zis asa, in capul lor: <>”, a spus calugarul, potrivit unei filmari realizate de ZiarPiatraNeamt.ro.

Reamintim ca mai multi preoti si calugari din zona Moldovei sint implicati in protestele impotriva prospectarii pentru zacaminte de gaze de sist, dar protestele s-au extins impotriva oricaror lucrari de prospectiune.

Patriarhia Romana nu a avut pina acum o pozitie transanta legata de gazele de sist, in ciuda presiunilor venite dinspre Mitropolia Moldovei. Un semnal a fost dat insa luni, 17 februarie, in ziarul Lumina (editat de Centrul de presa al Patriarhiei), cind a fost publicat un articol cu titlul “Gazele de sist nu rezolva dependenta energetica”. Articolul citeaza un studiu realizat de Institutul pentru dezvoltare durabila si relatii internationale.

sursa si foto: http://www.hotnews.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .