.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

imagesUnul dintre rolurile esenţiale ale statului este de a-şi proteja cetăţenii. Individul cedează o parte din libertatea sa naturală pentru a nu trăi ȋntr-o permanentă stare de război cu toată lumea. Ce se ȋntâmplă ȋnsă atunci când chiar statul porneşte un război ȋmpotriva propriilor cetăţeni paşnici, aşa cum se ȋntâmplă zilele astea la Pungeşti, dar şi ȋn mare parte din presă, unde se cere mai mult sau mai puţin voalat o acţiune ȋn forţă ȋmpotriva protestatarilor?

Reprezentantii statului au tot invocat ȋn mod absurd legile, atât ei şi goarnele lor din presă, dar rolul legii ȋn genere ar trebui să fie cel de a lucra ȋn favoarea cetăţenilor, nu ȋmpotriva lor. Avem ȋn istoria omenirii nenumărate exemple de legi nedrepte, ratificate, modificate şi răs-modificate (România ultimelor decenii este evident un exemplu perfect ȋn acest sens) al căror scop central a fost privilegierea unui grup restrâns de indivizi conectaţi la putere, chiar dacă acest lucru s-a petrecut mai mereu ȋn dauna restului societăţii. De pildă prin Franţa anului 1789, ȋn plină criză economică, sistemul fiscal ȋi ȋmpovăra cel mai mult tocmai pe numeroşii ţărani care aveau cel mai puţin pământ, ȋn timp ce mare parte a clerului şi nobilimii erau complet scutiţi de taxe. A fost atunci nevoie de o ȋntreagă Revoluţie pentru ca Franţa, şi apoi bună parte din restul Europei, să dobândească ceva mai multă Libertate, Egalitate, Fraternitate – câştiguri fragile, ȋntreţinute şi augmentate cu mari eforturi, dar care ȋncep să fie distruse cu bună ştiinţă tot mai mult acum, cu pretextul crizei economice din ultimii ani.

Ce se petrece acum ȋn Pungeşti, ce urmează să se ȋntâmple tot mai frecvent şi ȋn mare parte din ţară? Statul va continua să invoce legea ȋn timp ce el ȋnsuşi o tot ȋncalcă la modul brutal, amendându-şi şi violentându-şi cetăţenii, sau lipindu-i de legionari (cum a făcut Sorin Oprescu, ȋn dulcele stil nouăzecist-iliescian). Beneficiile materiale pentru mâna de oameni care conduce statul sunt evidente ȋn afacerea de corupţie de la Roşia Montană sau ȋn cazurile Pungeşti şi (mai nou) Băile Felix. Uluitoare este ȋnsă această neverosimilă mistificare a stării de fapt, ce constă ȋn tentativa unui grup restrâns de indivizi de a ne convinge pe noi, ceilalţi 99% (sau peste), că interesele noastre coincid cu interesele lor: că e spre binele nostru ca protestatarii din Pungeşti, Bucureşti şi de oriunde altundeva să fie calomniaţi, amendaţi şi bătuţi cu bastoanele, totul ȋn numele unor legi adeseori arbitrare şi/sau discreţionare, care pe deasupra se aplică doar muritorilor de rând, nu şi lor, zeilor din Olimp, care pot lua credite preferenţiale de la bănci aflate sub supravegherea statului, pot plagia sute de pagini ȋn lucrările de doctorat, pot lipsi la mai toate şedinţele Senatului sau pot primi cadouri de milioane de euro sub diverse forme cât se poate de legale (normal, de ce s-ar aloca banii ăştia pe apă caldă pentru bucureşteni sau adăposturi decente pentru câinii fără stăpân?!).

Noi rămânem cu sutele de cutremure din zona Galaţi şi cu speranţa că tendinţele tot mai nocive din ultimii ani – care par să-şi fi găsit până acum climaxul ȋn bastoanele jandarmilor de la Pungeşti – se vor inversa. Speranţă care ȋncepe ȋnsă să pâlpâie…

sursa: voxpublica

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .