.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

151120155922-01-brussels-1120-exlarge-169Autorităţile belgiene au ridicat sâmbătă la maxim nivelul alertei teroriste în Regiunea Bruxelles, citând o “ameninţare serioasă şi iminentă care necesită adoptarea unor măsuri de securitate, precum şi recomandări specifice pentru populaţie”, relatează AFP în pagina online preluata de Mediafax.

“După o nouă evaluare”, Organizaţia de coordonare pentru analiza ameninţării (OCAM), aflată în subordinea Ministerului belgian de Interne, a declarat într-un comunicat că “nivelul alertei teroriste a trecut la nivelul 4, foarte grav, pentru Regiunea Bruxelles”. “Nivelul 3 rămâne valabil pentru restul ţării”, a adăugat OCAM.

OCAM descrie “o ameninţare serioasă şi iminentă care necesită adoptarea unor măsuri de securitate, precum şi recomandări specifice pentru populaţie”.

Centrul face apel la locuitorii capitalei belgiene să evite locurile aglomerate, precum “concertele, marile evenimente, gările şi aeroporturile, transporturile în comun” şi centrele comerciale foarte frecventate. OCAM cere de asemenea populaţiei din Bruxelles să faciliteze controalele de securitate.

———————-

Poliția turcă a reținut un bărbat belgian de origine marocană sub suspiciunea că a căutat locuri de luat ca țintă pentru gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) în atacurile de la 13 noiembrie de la Paris soldate cu 130 de morți, a relatat sâmbătă agenția turcă de presă Dogan, citată de Reuters.

Ahmet Dahmani, 26 de ani, a fost reținut într-un hotel de lux din orașul de coastă Antalya, din sudul Turciei, a precizat Dogan, fără a-și cita sursele. Oficialii turci nu au putut fi contactați încă pentru a comenta informația.

Dogan a mai relatat că alți doi bărbați, ambii cetățeni sirieni, au fost de asemenea reținuți pe o autostradă din apropiere sub suspiciunea că au fost trimiși de Statul Islamic pentru a se asigura că Dahmani va trece în siguranță frontiera în Siria și intenționau să se întâlnească cu el.

Poliția antitero l-a depistat pe Dahmani când acesta a ajuns în Antalya cu un avion și l-a urmărit la hotelul unde s-a cazat, în cartierul Manavgat din Antalya, a precizat Dogan.

Pe de altă parte, Turcia a expulzat un grup de marocani reținuți în această săptămână pe aeroportul din Istanbul sub suspiciunea de legături cu Statul Islamic.

sursa si foto:  http://radu-tudor.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .