.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Premierul Mihai-Razvan Ungureanu a cerut ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, sa o demita pe directorul general al AM POSDRU, Carmen Ionel, pentru “management defectuos”, iar aceasta si-a prezentat joi demisia.

“Pana la inceputul lunii martie, AM POSDRU trebuie sa remedieze toate deficientele indicate de Autoritatea de Audit, astfel incat platile de la Comisia Europeana sa nu fie suspendate. Pana in acest moment, au fost corectate peste jumatate dintre recomandarile Autoritatii de Audit”, precizeaza Ministerul Muncii, intr-un comunicat.

Pana la organizarea concursului pentru ocuparea functiei de director general, interimatul va fi asigurat de Carmen Rosu.

Aceasta are o experienta de 15 ani in gestionarea fondurilor europene si a fost director la Ministerul Finantelor Publice.

Prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), Romania beneficiaza de o finantare de 3,47 de miliarde de euro, la care se adauga o confinantare nationala de 612 milioane euro.

Informatia vine in contextul in care ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, declarase marti pentru agentia Mediafax ca un program operational ar putea fi suspendat din cauza nerespectarii indrumarilor continute intr-un raport al Autoritatii de Audit.

“Exista un program unde riscul de suspendare este prezent”, a spus Orban, fara a preciza insa despre ce program este vorba.

“Situatia s-ar putea remedia pana la inceputul lunii martie. Suntem increzatori ca lucrurile se vor remedia”, a comentat el.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .