.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ultimele editoriale publicate pe NapocaNews au salutat, ironic desigur, numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu în postul de premier. Dar ironia este ironie doar pe jumătate: un fost director al SIE numit prim-ministru nu poate însemna decât începutul sfârşitului pentru democraţia din România. Înseamnă însă şi o lămurire necesară şi cred eu, finală: Traian Băsescu, anticomunistul, patriotul, rusofobul, această păpuşă de paie, este şi a fost tot timpul doar o altă excrescenţă a Securităţii, direcţia de informaţii externe. Aparenta luptă dintre România “de dreapta” a lui Băsescu şi România “comunistă” a lui Ion Iliescu a fost de fapt doar o luptă între palate: lupta dintre securitate şi PCR.

Dacă Revoluţia din 1989 a consfinţit venirea la putere a eşalonului 2 al PCR, în frunte cu Ion Iliescu şi pe fondul măcelului organizat de Armată şi de generalul GRU Militaru, anul 2004 a marcat revenirea la putere a securiştilor din DIE, actuala SIE, în frunte cu Traian Băsescu. Nu am publicat întâmplător biografia actualului director interimar al SIE, Silviu Predoiu, care a mai deţinut această funcţie cu titlu interimar şi în trecut. Generalul Predoiu este, de fapt, adevăratul conducător al SIE şi nu Mihai Răzvan Ungureanu. Tânărul supleact în CC al UTC, Ungureanu, a fost doar faţada cu ochelari a serviciului. În fapt, SIE este condusă tot de cadre ale fostei Securităţi: Silviu Predoiu, poreclit “Pleşită 2″ de colegii mai tineri, provine dintr-o familie de securişti, tatăl său fiind fostul şef Contrainformaţii  la Inspectoratul General al Miliţiei Giurgiu înainte de 1989. Mai mult, acesta a deveni cadru al Securităţii în 1986, când a intrat la şcoala de securitate de la Brăneşti. Dar mai interesant, potrivit unui articol mai vechi din Buna ziua Ardeal, autor Nicoleta Nap, între 1987 şi 1989, când Băsescu era în misiune DIE la Anvers, Silviu Predoiu era şi el în misiune în aceeaşi locaţie, tot într-o misiune a securităţii DIE!

Deci mutarea recentă a lui Băsescu nu este una întâmplătoare. Avem pur şi simplu de a face cu ultimele manevre ale securiştilor de la DIE, dar de data aceasta “pe faţă”. Gândiţi-vă doar la faptul că cadrele fostei securităţi au fost epurate din actualul SRI, intelligence-ul românesc având în prezent doar cadre tinere, angajate după 1990, majoritate prea tineri să deţină funcţii în UTC sau PCR. SIE-ul a fost înfiinţat paralel cu SRI şi nu a beneficiat de aceleaşi măsuri de epurare şi reorganizare. Spionii SIE nu au nici legitimaţii şi nici nu se pensionează, ei rămân în permanenţă spioni ai SIE. Dosarele de la CNSAS nu conţin date despre personalul DIE sau SIE, fiind încă considerate secrete de stat. Cu alte cuvinte, SIE se află încă în afara legii şi asta a permis cadrelor mai vechi, provenind din fosta Securitatate, să se caţere în ierarhia politică a ţării nestingheriţi!    Citiți mai departe pe napocanews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .