.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Situaţia dezastruoasă din televiziunea publică este departe de a fi rezolvată chiar dacă Parlamentul a demis Consiliul de Administraţie în frunte cu Alexandru Lăzescu prin respingerea rapoartelor de activitate şi l-a numit interimar pe Radu Călin Cristea în fruntea instituţiei. Au fost două soluţii care se dovedesc în fapt două erori. Şi aceasta pentru că:

1. Soluţia unui Director general interimar este deosebit de proastă din cauză că statutul de interimar, conform L41 1994 (Legea de organizare şi funcţionare a SRTv), îi limitează conducătorului TVR mandatul la maxim 6 luni, dar şi posibilitaţile de a exercita acte de management profunde (cu implicaţii concrete în structura de venituri şi cheltuieli a instituţiei), atribuţiile directorului general limitându-se doar la cele “curente” şi nici decum la cele cu care ar fi fost abilitat prin existenţa unui Consiliu de Administraţie al cărui preşedinte ar şi fi fost în condiţii normale. Tocmai de acte care ţin de managementul crizei era nevoie în situaţia dezastru în care se află astăzi TVR (vezi cifrele existente privind datoriile şi pierderile acumulate).
În condiţiile de interimat, dacă se respectă legea, nu se poate face decât o administrare sumară a situaţiei existente, adică prelungirea cu încă 6 luni a agoniei TVR şi deci amânarea măsurilor profunde necesare pentru redresarea şi repoziţionarea activităţii.

2. Alegerea persoanei lui Radu Călin Cristea ca director general interimar al SRTv este total neinspirată deoarece dânsul nu răspunde în nici un fel modelului de manager de care avea nevoie televiziunea publică astăzi, aflată într-un faliment nedeclarat. TVR avea nevoie de un manager cu experienţă care să fi avut practica managementului crizei, să fi cunoscut conceptul de televiziune publică şi filozofia ei de organizare, poate chiar situaţia concretă a TVR. O paralelă: e ca şi cum la Spitalul de urgenţă vine un bolnav în stare gravă, care are nevoie de multiple operaţii urgente, dar e adus un student să-l trateze cu algocalmin…

Declaraţiile lui RC Cristea de la audierile din Comisiile de Cultură şi mass-media ale Parlamentului au fost uluitoare, el propunând dublarea taxei sau vânzarea de active pentru plata datoriilor. No comment! Lui RC Cristea îi rămâne doar soluţia să găsească pe alţii care să conducă în numele lui şi să numere zilele, doar-doar or trece mai repede cele 6 luni, timp în care şmecherii actuali, plus cei ai lui Varujan Vosganian, vor devaliza ce-a mai rămas după Lăzescu.

Sursa: Jurnalul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .