.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

image-2014-03-3-16724538-46-crin-antonescu-sinteza-zilei “Vindeti iefin, manipulati, prostiti lumea, sunteti propagandist pesedist, armata de propaganda, asemenea mizerii n-am vazut in 25 de ani, vorbiti mult si inexact, afirmati aceasta calomnie ingrozitoare, spuneti o porcarie, aveti una si buna: Jos Basescu, dvs pontati injuraturile si mataniile, nu aveti voie sa insirati pe aici bolile grave ale unor oameni, nu e frumos ce faceti” iar acestea fiind spuse Crin Antonescu l-a adus pe Mihai Gadea in pragul crizei de nervi. Nimeni nu putea explica mai bine ce face Antena 3 seara de seara decat un bun cunoscator al bucatariei interne, un initiat in ritualurile de mai sus de pe vremea cand era rasfatat in emisiuni.

A fost o pantalonada, am asistat la scene burlesti cu replici aiuritoare si de un bizar comic de situatie. Ce poate fi mai hilar decat scena cu un Antonescu clipind vesel catre un Gadea sufocat de furie: Sunteti propagandist pesedist. Gadea: Cum va permiteti? Antonescu: Uite-asa!

Ce poate fi mai grotesc decat un ziarist facut KO in propria emisiune aruncand prosopul, marturisind unui politician in direct ca “in mod real si uman am tinut si continui sa tin la dvs” sau precizand solemn ca i-a trimis mama un sms in timpul emisiunii sa-l intrebe “cum, de ce va certati”.

Ce poate fi mai umilitor pentru reputatia unui calau de politicieni decat un Antonescu plictisit aruncandu-i peste umar unui Badea putin debusolat: Sa terminam emisiunea ca nu mai suport tristetea domnului Gadea.

A fost insa un duel fara castigatori. Antonescu i-a facut harcea parcea pe Gadea&co la ei acasa dar principialitatea lui de azi pune intr-o lumina si mai urata lispa de scrupule de ieri. Liderul PNL nu doar ca a participat cu elan, pe vremea cand era in USL, la totate ororile descrise mai sus, dar era perfect constient de mocirla in care se balaceste.

Liderul PNL tipa ca din gura de sarpe abia azi, cand Gadea si Badea au aplicat instrumentele de tortura mediatica pe pielea lui. Cand loveau in dusmanii comuni, linsajul, minciuna, manipularea, propaganda, mizeria, porcaria, calomnia, injuratura erau bune, le incuraja si le frecventa asiduu impreuna cu liberalii sai. Cand se intorc impotriva lui, le denunta cutremurat de scarba.

De ce nu le-a mers cu Antonescu? Acesti sangerosi “taietori de capete” s-au obisnuit cu executiile in lipsa, cu dueluri imaginare, cu monologul delirant in fata oglinzii. In rest, se ocupa cu menajul politicienilor, cu spalatura profi si cu servicii complete de satisfacere a clientului. Pusi sa ridice in slavi sau sa execute, sa inchine ode sau sa calomnieze, au uitat cum arata o confruntare adevarata, si-au pierdut capacitatea de a gandi autonom si liber.

Au renuntat demult sa mai dezbata jurnalistic, sa asculte si sa intrebe pe baza de argumente, de logica si de bun simt. Daca adversarul are ocazia sa se apere, sa-i demaste, cum a procedat Crin Antonescu luni seara, rezulta ceva fara cap si coada, o incaierare zgomotoasa intre specii din aceeasi haita, eliminari reciproce din univers, amenintari scolaresti cu suprimarea fizica.

Publicului i se ofera un altfel de show degradant si ocazia sa rada cu gura putin stramba. Rareori avem ocazia sa asistam la spectactacolul unic si irepetabil al nemerniciei duioase, al ticalosiei care, iata, uneori binedispune.

sursa si foto: hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .