.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Romanii care sustin ca fac parte din celebra grupare de hackeri Anonymous au promis dezvaluiri incendiare, dar au oferit in schimb o amanare. Promit insa ca vor reveni “daca situatia degenereaza”.

Gruparea AnonOpsRomania se lauda ca ar face parte din celebra grupare internationala Anonymous si sustine ca ar avea mai multe documente sustrase in cursul unui raid cibernetic impotriva serviciilor de informatii secrete ale tarii.

“Dupa multe dezbateri, am decis sa mai tinem putin de aceasta arhiva, pentru cazul in care situatia degenereaza, nu vrem sa fim transformati in tradatori ai statului, chiar daca noi stim deja cine sunt adevaratii tradatori.

Totul va fi arhivat si stocat in locuri sigure. Dar nu va ingrijorati, daca se intampla ceva, vom da drumul ‘accidental’ cel putin listei cu mai mult de 2.500 de agenti care nu sunt activi acum, pastrand Asul cu cei peste 700 (ofiteri, locotenenti, maiori si colonei – n.red)”, se arata intr-unul dintre cele mai recente mesaje ale hackerilor, postate pe site-ul Pastebin, cu intrarea numarul 101.

AnonOpsRomania a postat luni un anunt pe internet prin care anunta ca dupa miezul noptii va posta informatii secrete despre premierul Mihai Razvan Ungureanu.

Dezvaluirile erau anuntate ca fiind un protest impotriva noului premier.

“Astazi (luni – n. red.), la miezul noptii, noi cei de la AnonOpsRomania, vom publica informatii legate de serviciilor de informatii din aceasta tara: numere de telefon, contacte, cam tot ce ne-a cazut pe mana. E un protest legat de noul premier, Mihai Razvan Ungureanu, care a fost seful SIE. Ii vom acorda lui Mihai Razvan Ungureanu o atentie deosebita: conturi bancare, numere de telefon, tranzactii secrete si modurile in care s-a implicat in trecut in politica”, anunta gruparea de hackeri in anuntul postat pe internet.

Anuntul are insa parte si de umor involuntar. Leul romanesc este tradus ca “romanian lion” in textul celor de la AnonOps.

Sursa: Ro.news.yahoo

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .