.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

343751-332104-ponta999hgÎn contextul negocierilor pentru formarea unei noi echipe guvernamentale, Programul de guvernare 2013-2016 de pe site-ul Executivului (http://gov.ro/ro/obiective/programul-de-guvernare-2013-2016) nu conţine, în primă fază, nici o referire la USL. În mod convenabil, pe prima pagină pe care este postat Programul, apare doar bucata de la început, care nu conţine nici o referire la „USL“. Consultarea variantei complete necesită mult mai mult efort şi “inspiraţie”, după un anumit număr de click-uri putând fi în sfârşit găsită o variantă în format PDF.

Programul complet, aşa cum a fost el citit în Parlament şi publicat în Monitorul Oficial, conţine nu mai puţin de 13 referiri la defuncta Uniune Social-Liberală.

Echipa şi Programul de guvernare, aprobate „la pachet“

În şedinţa comună a Parlamentului din 21 decembrie 2012, aleşii s-au pronunţat prin vot asupra echipei Ponta II şi a Programului de guvernare USL. Votarea s-a făcut „la pachet“, adică nu a existat un vot pentru echipă şi unul pentru Program, după cum rezultă din Hotărârea Parlamentului nr. 45 din decembrie 2012, publicată în Monitorul Oficial nr. 877 din aceeaşi zi. „Se acordă încredere Guvernului, în componenţa prevăzută în anexa nr. 1, pentru realizarea Programului de guvernare prevăzut în anexa nr. 2“, se arată la alineatul 1 al articolului unic al Hotărârii.

Apoi, atât în partea intitulată „Realizările guvernării: mai-noiembrie 2012“, cât şi în părţile referitoare la viitoarele direcţii de acţiune în domeniile Agricultură, Apărare, Ape şi Păduri, Buget, Comunicaţii, Cultură, Dezvoltare şi Admninistraţie, etc., se face referire la „Guvernul USL“.

Rămâne de văzut, în aceste condiţii, cum va explica premierul Ponta că rămâne valabil Programul deşi s-a schimbat echipa şi majoritatea care o susţine.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică seara, într-o emisiune la B1 TV, că problema legată de programul de guvernare aprobat de Parlament în decembrie 2012 (program despre care Victor Ponta spune că rămâne valabil chiar dacă liberalii au fost înlocuiţi cu udemeriştii) este faptul că se vorbeşte în el de „USL”, Uniune care nu mai există în acest moment.

Anterior, şeful statului a declarat că va face tot ce ţine de el pentru o instalare constituţională a Guvernului şi pentru respectarea Constituţiei şi a îndemnat presa să citească, „pentru curiozitate“, Programul de guvernare aprobat de cele două Camere. Preşedintele a declarat şi că ia în considerare sesizarea Curţii Constituţionale, deoarece consideră că nu mai poate fi valabil vechiul Program de guvernare, aprobat în decembrie 2012, deoarece, pe de o parte, acela a fost asumat în numele USL, iar pe de alta, se schimbă unele angajamente din el prin cooptarea UDMR.

sursa si foto: http://www.romanialibera.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .