.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

media-142563523600864800Nu întâmplător acum, când suntem obligați să asistăm neputincioși la descreștinarea Europei printr-o ciocnire a civilizațiilor care va conduce nu doar la animalizarea oamenilor și umanizarea animalelor, ci și la apusul democrației prin noile reguli impuse de schimbarea forțată a compoziției etnice, sufleorii din spatele cortinei cu siguranță că își freacă mâinile de satisfacție văzând cum – în chiar inima României, la București – se va ridica, pe o suprafață de 11.000 mp, cea mai mare moschee din Europa. Cum nu ne propunem să răspundem la întrebarea de ce oare nu s-ar construi aceasta în Berlin, Londra sau Paris, lăsându-i astfel pe cititorii noștri să tragă singuri concluziile, ne rezumăm doar la a reaminti, acelora care încă au ochi și urechi să vadă și să audă, că ne apropiem vertiginos de momentul ștergerii identității națiunilor, în vederea întronării profețitului biblic Antihrist, prin efortul asiduu al ”campionilor” (laureați) punerii în aplicare la scară continentală a Planului anarhico-rasial Kalergi.

Astfel, fără să înțeleagă resorturile ascunse care ne expun ca neam, sau și găsit o puzderie de trâmbițe mioritice care, în disprețul față de credința noastră națională, să ne dojenească ”intoleranța” de a accepta ”beneficiile” transformării țării într-o ”oază” multireligioasă, multiculturală, unde exilarea românilor și strămutarea de felurite etnii vor face posibilă, într-o preconizată descompunere a României prin regionalizare și măsuri antidemografice, coexistența unor rase umane incapabile să mai discearnă diferențele dintre Biserică, moschee, sinagogă și… templu pentru sataniști!

Partea bună a lucrurilor, chiar dacă vom vedea cum ”se va ridica neam peste neam și împărăție peste împărăție” (Mt. 24, 7), constă în aceea că acum ne confruntăm și mai intens cu ”începutul durerilor” (Mc. 13, 8) și  bineînțeles cu separarea grâului de neghină.

Sus inima, români!

sursa si foto:  http://www.stiripesurse.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .