.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

moschee_13606000Nu întâmplător acum, când suntem obligaţi să asistăm neputincioşi la descreştinarea Europei printr-o ciocnire a civilizaţiilor care va conduce nu doar la animalizarea oamenilor şi umanizarea animalelor, ci şi la apusul democraţiei prin noile reguli impuse de schimbarea forţată a compoziţiei etnice, sufleorii din spatele cortinei cu siguranţă că îşi freacă mâinile de satisfacţie văzând cum – în chiar inima României, la Bucureşti – se va ridica, pe o suprafaţă de 11.000 mp,cea mai mare moschee din Europa. Cum nu ne propunem să răspundem la întrebarea de ce oare nu s-ar construi aceasta în Berlin, Londra sau Paris, lăsându-i astfel pe cititorii noştri să tragă singuri concluziile, ne rezumăm doar la a reaminti, acelora care încă au ochi şi urechi să vadă şi să audă, că ne apropiem vertiginos de momentul ştergerii identităţii naţiunilor, în vederea întronării profeţitului biblic Antihrist, prin efortul asiduu al „campionilor” (laureaţi) punerii în aplicare la scară continentală a Planului anarhico-rasial Kalergi.

Astfel, fără să înţeleagă resorturile ascunse care ne expun ca neam, sau şi găsit o puzderie de trâmbiţe mioritice care, în dispreţul faţă de credinţa noastră naţională, să ne dojenească ”intoleranţa” de a accepta ”beneficiile” transformării ţării într-o „oază” multireligioasă, multiculturală, unde exilarea românilor şi strămutarea de felurite etnii vor face posibilă, într-o preconizată descompunere a României prin regionalizare şi măsuri antidemografice, coexistenţa unor rase umane incapabile să mai discearnă diferenţele dintre Biserică, moschee, sinagogă şi… templu pentru satanişti!

Partea bună a lucrurilor, chiar dacă vom vedea cum „se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie” (Mt. 24, 7), constă în aceea că acum ne confruntăm şi mai intens cu „începutul durerilor” (Mc. 13, 8) şi  bineînţeles cu separarea grâului de neghină.

Sus inima, români!

sursa si foto:  http://www.expunere.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .