.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Controversatul tratat ACTA presupune formarea unei poliţii a Internetului care să urmărească utilizatorii 24 de ore din 24 şi pedepsirea acestora prin blocarea accesului la Internet sau prin plata unor despăgubiri.

ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) vizează armonizarea standardelor internaţionale privind protejarea drepturilor de autor în domeniul muzical, cinematografic, farmaceutic, al modei şi în alte domenii care cad frecvent victimă pirateriei intelectuale. Documentul vizează, de asemenea, pirateria online de filme şi muzică.

Cu alte cuvinte, ACTA propune o modificare esenţială a legislaţiei internaţionale: providerii pot pătrunde în interiorul calculatorului unui utilizator, printr-un script instalat obligatoriu, şi să raporteze ce produs a fost piratat fără a fi nevoie de obţinerea unui mandat judecătoresc. Dacă vezi un film piratat, un studio de filme este sesizat şi te poate pedepsi imediat. Ţările ACTA sunt de acord să permită acestei poliţii a Internetului să-ţi fie blocat automat IP-ul, să fie retrase domeniile site-urilor pirat sau să ţi se impună plata unor despăgubiri. Prin acest tratat, un utilizator poate fi plecat de acasă iar “Poliţia Internetului” îi poate căuta în fişierele din calculator. Această prevedere naşte cele mai multe contestări. Citește mai departe pe Capital.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .