.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

„Cred ca acest Guvern pe care eu il voi propune Parlamentului si Romaniei va fi cel mai cinstit Guvern pe care Romania l-a avut”, a promis prim-ministrul desemnat al Romaniei.

S-a tinut Victor Ponta de cuvant in seara zilei de 1 mai, atunci cand si-a prezentat cabinetul in fata tarii?

Depinde ce intelege fiecare dintre noi prin cuvantul „cinste” si daca aceasta intelegere coincide cu cea a prim-ministrului Romaniei.

Dezlegam aceasta dilema privind la patru ministri ai cabinetului Ponta. Fara patima. Doar fapte.

OVIDIU SILAGHI – ministrul Transporturilor si Infrastructurii

2008 – Ovidiu Silaghi ar fi fost cercetat de DNA pentru trafic de influenta in cazul lichidarii SC Samobil SA (cea mai mare fabrica de mobila din Satu-Mare), o afacere de zeci de milioane de euro in care ar fi fost implicat si unul dintre deputatii care reprezinta minoritatea italiana in Parlamentul Romaniei (Mircea Grosaru). De altfel, Ovidiu Silaghi este secretarul Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Italiana. Pentru dosarul Samobil s-a dispus NUP in 2009, numele lui Silaghi nefiind implicat oficial. Puteti citi aici o ancheta a cazului publicata in 2008 in Jurnalul National.

2007 – Presa locala si centrala a scris despre Ovidiu Silaghi, mentionand firmele infiintate si apoi falimentate de-a lungul anilor (cinci la numar) si despre preluarea prin aceste firme a unor intreprinderi de stat vandute apoi in profit.

2007 – Ovidiu Silaghi era anchetat de Parchetul General pentru abuz în serviciu, fiind reclamat ca nu a pus in executare o hotarare judecatoreasca din perioada in care era director la Camera de Comert din Satu-Mare. A primit NUP in 2008.

CORINA DUMITRESCU – ministrul Educatiei

Este rector si fondator al Universitatii private Dimitrie Cantemir.

Doi parlamentari PSD (Catalin Croitoru si Petru Filip, ambii proaspeti migratori de la PDL) au initiat un proiect de lege prin care se prevede ca, in cazul desfiintarii unei universitati private, patrimoniul acesteia (valorand milioane de euro) va reveni direct fondatorilor. Legea produce un avantaj important pentru fondatorii unei universitati private pentru ca in prezent, in cazul desfiintarii, patrimoniul ar reveni statului roman. Cei doi parlamentari sunt ambii profesori la Universitatea Dimitrie Cantemir, printre ai carei fondatori se numara noul ministru propus la Educatie, Corina Dumitrescu. Sotul Corinei Dumitrescu este la randu-i deputat PSD si presedintele Comisiei pentru Invatamant din Camera Deputatilor.

La adresa Corinei Dumitrescu au fost aduse si acuzatii de incompatibilitate, caci noul ministru desemnat al Educatiei este in acelasi timp membru al CSM si rector al Universitatii Dimitrie Cantemir. Aceasta dubla calitate incalca legea Educatiei, care interzice ocuparea unei functii de conducere sau demnitate publica pe durata exercitarii mandatului de rector”. Deocamdata nu exista o decizie a instantei in acest caz.

Asociatia Universitatilor Private (condusa de Corina Dumitrescu) se afla in proces cu Ministerul Educatiei pe tema criteriilor de clasificare a universitatilor. Daca guvernul Ponta va fi validat, acuzatul si acuzatorul se vor reuni in una si aceeasi persoana: Corina Dumitrescu, ministru al Educatiei si presedinte al Asociatiei Universitatilor Private.

DANIEL CONSTANTIN – ministrul Agriculturii

Este presedintele Partidului Conservator, fondat de Dan Voiculescu. In urma verdictului definitiv al Curtii Supreme, s-a stabilit ca Dan Voiculescu a fost recrutat ca informator de Securitatea comunista in februarie 1970, sub numele conspirativ de “Felix”, dand note informative despre colegi si rude plecate in strainatate. Dan Voiculescu detine trustul media din care fac parte Antenele.

Noul ministru desemnat al Agriculturii ii datoreaza lui Dan Voiculescu 295.000 de euro. In acelasi timp, Ministerul Agriculturii se afla in proces cu acelasi Dan Voiculescu, de la care se solicita daune de 60 de milioane de euro in procesul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .