.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

dacian_ciolos_1-608x300Liderul Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, afirma ca partidul sau, care isi propune sa obtina 10% in alegerile parlamentare, ar sustine un guvern condus de actualul premier Dacian Ciolos, care are „onestitatea si competenta” necesare, adaugand ca este posibila o colaborare cu PNL pe programul de guvernare.

„Atitudinea (lui Dacian Ciolos-nr.) este la fel de echilibrata. Ii reprosam, de asemenea, faptul ca in relatia cu Parlamentul si majoritatea PSD din Parlament nu a fost mai contondent, episodul votului alegerii primarilor in doua tururi. Astept sa comunice mai mult. Am impresia ca exista ministere in care s-au intamplat lucruri si unde noi, cei de afara, nu avem o situatie exacta. As vrea sa vina cu un raport, la un moment dat, sa spuna ce au facut si s-ar putea sa avem o surpriza placuta.

Cred ca remanierea a facut-o tarziu pentru cativa ministri. Ii reprosez faptul ca domnul Toba sta inca in minister, chiar daca are un plagiat cat casa.

Pe de alta parte, am vazut mult echilibru, am vazut o aplecare catre probleme si nu catre tot felul de politicianisme fara sens si mi-a placut foarte mult incercarea de a debirocratiza aparatul administrativ. In momentul de fata nu avem un candidat pentru functia de premier. Cred ca domnul Ciolos are si onestitatea si competenta pentru a conduce un guvern pe care noi sa-l sustinem cu mandatele noastre din Parlament”, a declarat Nicusor Dan, la Realitatea TV, potrivitMediafax.

Liderul USR mai spune ca, desi se fereste de cuvantul alianta, este posibila o colaborare cu PNL, pe programul de guvernare, adaugand ca este sceptic ca va fi „pe aceeasi lungime de unda cu PSD”.

„Programul de guvernare este un act care a fost neglijat in spatiul public. Ne-am uitat mai mult la oameni decat la ceea ce au propus oamenii sa faca si ce au facut pana la sfarsit. Deci, in opinia mea, noi trebuie sa negociem foarte clar un program de guvernare. Mi-e greu sa cred ca ne vom gasi pe aceeasi lungime de unda cu PSD, sper intr-o schimbare la nivelul PNL de optica, mult fata de ce s-a intamplat in alegerile locale precedente”, a declarat Nicusor Dan, potrivit sursei citate.

El a mai afirmat ca inca nu a luat o decizie privind candidatura sa pentru Parlament, dar obiectivul partidului este intrarea in viitorul for legislativ cu un procent de 10%.

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .