.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

alimenteMâncarea din zilele noastre este mai mult decăt o problemă socială. Chimicalele folosite pentru producerea hranei sunt dăunătoare organismului, iar ceea ce cunoşteam odată sub denumirea de hrană organică tinde să devină o simplă istorie. Fiecare aliment, fiecare fruct sau chiar fiecare băutură conţine cel puţin un produs otrăvitor organismului. Mâncarea din supermarketuri provine în general din import, pentru că România a ajuns în mare măsură o ţară de consum în timp ce producţia a fost aproape desfiinţată, fiind foarte greu de controlat, cauza pentru care conţine mai multe pesticide decât nutrienţi.

Iată lista celor mai importante substanţe care consumate în cantităţi destul de mari pot pune în pericol sănătatea sau chiar pot provoca moartea.

1. Difenilamina
Este un fungicid care se regăseşte cu precădere în mere. Odată merele consumate, difenilamina se acumulează în rinichi, ficat şi sânge, iar eliminarea sa se produce cu greutate. Consumul fungicidului pe termen lung devine periculos pentru sănătate şi poate produce chiar moartea.

2. Tiabendazol (E233)
Un alt fungicid periculos organismului uman care se regăseşte de asemenea în mere. Este foarte nociv pentru sistemul nervos, cauza pentru care a fost interzis în mai multe ţări din lume, dar mai puţin în România. Oare de ce?

3. Aldrin
Aldrin este un pesticid care odată aplicat pe soluri le protejează împotriva dăunătorilor, în special lăcustelor, dar şi viermilor care atacă rădăcinile plantelor. Are un efect letal atât asupra oamenilor, cât şi al păsărilor, animalelor sau peştilor. Aldrin-ul se regăseşte în carne şi produse lactate. Doza letală pentru un om este doar de 5g. Consumul produselor alimentare care conţin acest pesticid sporeşte riscul îmbolnăvirii, cauza pentru care a fost interzis în mai multe ţări, dar mai puţin în România.

4. Dieldrina
Este un compus chimic al Aldrinului şi se foloseşte împotriva termitelor. Pesticidul se găseşte în proporţii mari în laptele pasteurizat. Consumul său în cantităţi mari poate produce moartea.

5. Mirex
Un alt insecticid folosit împotriva termitelor, care are o durată de viaţă de până la 10 ani înainte să ajungă sa se degradeze, se regăseşte în general în carne sau peste. Mirexul este o substanţă care provoacă cancerul şi a fost interzis în mai multe ţări ale lumii. (sursa: nutriceutic.ro)

sursa si foto:  http://www.nationalisti.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .