Cele trei mesaje majore date de teroriști europenilor

.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

131415Autorii seriei exploziilor care au avut loc la Bruxelles doresc să arate că hidra teroristă este departe de a fi fost decapitată odată cu capturarea lui Salah Abdelslam, considerat autorul atacurilor de la Paris, din noiembrie 2015, susține un editorialist rus în ziarul Kommersant, citat de Courrier International. Iar Europa trebuie să se obișnuiască să trăiască în această lume nouă, dominată de teroare.
Prin organizarea atentatelor de la aeroportul din Bruxelles și de la metroul din capitala belgiană, undeerground-ul terorismului islamic trimite comunității internaționale mai multe mesaje, scrie jurnalistul rus Maxim Ioussin, al cărui editorial este preluat de ziarul francez.
PRIMUL MESAJ
Nu sunteți în stare să ne învingeți și să ne decapitați. De curând, la finele săptămânii trecute, serviciile secrete belgiene au lansat o operațiune care a permis arestarea organizatorului atentatelor de la Paris, din 13 noiembrie 2015,  Salah Abdelslam, individ considerat drept simbol al noului val al terorii din Europa. Părea că mișcarea jihadistă este lovită în plin și că multă vreme nu se va putea recupera. Dar nu a fost decât o iluzie. Aceste atentate au fost organizate la Bruxelles tocmai pentru a demonstra contrariul. Și pentru a se ști: chiar dacă o celulă este distrusă, ea nu este singură. Altele rămân active. Și vor comite noi atacuri.
AL DOILEA MESAJ
Terorișii vor să arate europenilor că măsurile de securitate luate de autorități, indiferent care sunt ele, sunt ineficiente. Că “războiul jihadist” este mult mai puternic, că sunt jihadiști care sunt mereu cu un pas înaintea serviciilor de informații. după arestarea lui Abdeslam, la  Molenbeek, era clar pentru mulți că au fost luate măsuri de securitate excepționale. Dar au fost în zadar.
Asta înseamnă că nimic și nimeni nu este eficient. Poți fi ucis în orice moment, într-un aeroport, într-o gară, într-o cafenea sau un teatru, pe un stadion. Și că voi, occidentalii, v-ați lansat într-un război pe care nu îl puteți câștiga. Pentru că voi vă temeți de moarte, iar noi nu. Asta este ideea pe care teroriștii vor să o inoculeze europenilor.
AL TREILEA MESAJ
Succesul forțelor internaționale obținut în ultimele luni în lupta împotriva Daesh în Siria și în Irak nu au avut niciun impact asupra activității și ideilor jihadului mondial, nici asupra capacității de luptă a grupărilor sale active în Europa. Ele au suficiente forțe, mijloace, bani și determinare pentru a continua lupta.
sursa si foto:  http://www.activenews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .

Previous

Europa lovită în “inimă”. Teroarea a cuprins capitala Belgiei, Bruxelles

Next

Anonymous avertizează: ISIS a pregătit mai multe atacuri în diverse orașe din lume

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén