Cercetarii in zone istorice si arheologice din Romania unde ar fi fenomene paranormale !

.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

images1. Muntii Bucegi – in acest caz cunoscand pe larg aspectele descoperirii din Bucegi, din August 2003, noi stim ca pe langa aceasta, mai exista si alte comori ce asteapta sa fie descoperite si prezentate. Pe langa acestea, avem deja trei aspecte ce ar trebui sa le luam in seama:

– cele sapte izvoare, unde se regaseste cea mai pura apa de pe Planeta, aceasta avand zero bacterii ca si continut. Unic in lume, cunoscuta de Ceausescu, fiind apa sa preferata.

– „Gura de Rai” – este o fasie de aproximativ un kilometru patrat, din apropierea varfului Doamnei (Muntele Doamnei), unde corpul uman sau orice alt corp viu, indiferent cat de obosit ar fi, imediat se revigoreaza daca ajunge in acel loc, iar aceasta stare este resimtita de orice om, indiferent cat de sceptic ar fi.

– holograme si fulgere globulare au tot fost observate in zona Muntilor Bucegi. O spectaculoasa holograma a avut loc in septembrie 2009, aceasta proiectandu-se deasupra varfului Caraiman, impreuna cu celebra cruce, devenind o atractie pentru oamenii care au vazut-o la acea vreme. Cei din zona montana, au raportat diverse fulgere globulare prin zona, noaptea si diverse aparitii pe care le-au considerat ca fiind „stranii”.

Desigur, toate aceste aspecte, au legatura cu toata tehnologia care se afla sub platoul Bucegi, in Sala Proiectiilor.

2. Masivul Ceahlau – in mod special tunelul din interiorul muntelui, unde se afla o Sala a Proiectiilor, precum cea din interiorul Masivului Bucegi, nu degeaba, anual, se proiecteaza holograma unei piramide perfect regulate, la inceputul lunii August.

3. Padurea Hoia-Baciu – zona aceasta este considerata drept, „Capitala Mondiala a Paranormalului”, motiv pentru care trebuie investigata, devreme ce toate fenomenele paranormale ce se manifesta acolo, au ca si puncte comune, diverse comori, adanc ingropate in padure (cristale), ce ar manifesta aceste fenomene.

4. Piramidele de la Sona, din judetul Brasov, care nu au fost investigate de catre arheologi, iar partea cea mai revoltatoare consta in faptul ca, autoritatile aberante al „Statului de Drept”, nu au permis localnicilor sa sape acolo, acesta fiind un semn ce ne arata faptul ca nu se doreste aflarea adevarului. In schimb, hotii de comori au devenit foarte interesanti de acestia si chiar au patruns in cateva dintre ele. Oricum, vom incerca chiar sa obtinem o autorizatie de investigare cat mai ampla.

5. Muntii Orastiei (Masivul Sureanu) – acolo descoperindu-se, in 1994, dar a fost blocata foarte rapid descoperirea, multe filoane, masive, din aur pur, iar asa ceva, pur si simplu nu exista pe Planeta si, acestea, ar lua mintile multor oameni haini. In acest caz, lucrurile sunt mai sensibile si trebuiesc prelucrate cu o sporita atentie, mai ales ca vorbim de „Comoara lui Decebal”.

6. Masivul Godeanu (Gugu) din cadrul Muntilor Retezat – in interiorul acestuia aflandu-se o sursa enorma de energie, care va fi descoperita in curand si va bulversa, din nou, autoritatile, asa cum s-a intamplat in cazul Marii Descoperiri din Bucegi, din August 2003. Masivul Gugu, apare sub acest nume si in textele tibetane ale inteleptului reformator tibetan, Guru Rimpoche Padmansambava. Viktor Kernbach, spunea despre acest masiv ca, „reprezinta un pol energetic al Planetei”. Acest masiv mai este poreclit, pe buna dreptate: „muntele care dispare” ! In anumite perioade, acesta, pur si simplu nu mai este vizibil.

7. Sarmizegetusa Regia – construita de catre regele Burebista, pe una dintre chakrele Romaniei, sub cetate, adanc, se afla un oras subteran, descoperit de catre britanici prin tehnologia LIDAR, cu ajutorul careia au scanat zona. Anumite texte ezoterice confirma asta si precizeaza ca, acolo s-ar afla arhiva atlantilor (sosirea lor), cristale in care se afla informatii din istoria lor, dar si aur monoatomic – cel care ajuta la intinerirea corpului fizic, asigurand astfel viata foarte lunga.

8. Muntii Buzaului – o zona plina de mister si intamplari paranormale, care a ajuns sa socheze si pe cei mai duri securisti ai lui Ceausescu. Una dintre cele mai terifiante intamplari ce a avut loc in Muntii Buzaului, a fost atat de socanta, incat a bagat in sperieti regimul lui Ceausescu, in mod special pe cei care au fost la fata locului.

Vorbim in mod sigur despre Disparitia din 1981, din Intorsura Buzaului, comuna Bozioriu, catunul Nucu, cand doi oameni, alpinisti, au atins un obiect ce semana cu un lant si au disparut complet. Ca urmare a acestei intamplare, Cabinetul II, care se ocupa de cercetarea fenomenelor paranormale din Muntii Buzaului, a dispus punerea in practica a operatiunii „Ceata Albastra”, nume dat dupa ceata considerata a fi responsabila pentru disparitii si teleportari, caci persoanele care au intrat intr-o astfel de ceata, fie n-au mai fost vazute niciodata, fie s-au trezit la multi km distanta. Aceste locuri, dau anumite frisoane, dar trebuiesc studiate temeinic.

9. Pestera Polovragi – un loc geomagnetic, considerat a fi „Pestera lui Zamolxe”, unde s-au gasit urme de pasi stravechi, semn ca a fost locuita din vechime. Pestera a fost explorata foarte putin, doar la inceput, in rest, ea se intinde pe o distanta pretinsa de 10 km, dar dupa alte voci, un tunel ar lega Polovragi de Sarmizegetusa Regia.

10. Pestera Tausoarelor din sud-vestul Muntilor Rodnei, pe versantul stang al Vaii Izvorul Tausoarelor, unde, in 1987 un barbat care a lesinat de frica auzului, murmurelor, din interiorul pesterii, povesteste ca s-a trezit tocmai in Pestera Ialomitei din Masivul Bucegi.

11. Grota Paranormala din Masivul Piatra Craiului – legendele spun că acesta se găseşte dincolo de Plaiul Foii, mergând pe o cărare către duce direct pe munte, spre Vârful. Cu vreo jumătate de oră înainte de vârf, ascunsă de privirile turiştilor, se găseşte, se spune, poate cea mai ciudată grotă din România.

Se ajunge la ea doar părăsind traseul marcat şi ocolind peste 200 de metri versantul. Apoi se coboară o stâncă abruptă, înaltă de vreo 30 de metri, până la baza ei. Unii spun că ar fi vorba de o peşteră adevărată, alţii susţin că e doar o grotă ceva mai mare. Cert este însă că nimeni nu a putut pătrunde dincolo de intrare.

Nu din lipsă de curaj, ci pentru că nu se poate! Intrarea în grotă este străjuită de un bloc de granit în care au fost săpate, de apă, sau, poate, chiar de mâna omului nişte ferestre înalte şi înguste. Au cam 10-15 cm grosime, dar nu pare a fi posibil să fie distanţate mai mult.

Poveştile localnicilor spun că cei ce au avut curajul de a se aventura şi a cerceta grota au avut prilejul de a descoperi cu proprii ochi ceva fascinant. Interiorul este aproape perfect rotund, iar spre capătul ei, pe un fel de piedestal necioplit, se poate vedea o statuie de vreo doi metri şi ceva înălţime.

Chipul nu se poate vedea, pentru ca este întors spre partea din spate a grotei, dar se poate vedea aproape perfect că poartă iţari iar în mână are un fel de sabie curbată, aşa cum apar în desenele istorice personajele ce întruchipează vechii daci.

Însă, întrebarea este: dacă grota a fost locuită în urmă cu mii de ani de vechii daci, iar statuia este doar o sculptură, oare cum a ajuns aceasta înăuntru? Cine a făcut-o şi pe cine reprezintă?

În zonă circulă două legende. Prima, varianta cea mai răspândită, anume că este statuia unui stăpânitor al munţilor din primele secole de după Hristos. Alta, care e cunoscută încă din bătrâni spune că bărbatul din grotă ar fi marele zeu dac Gebeleizis, care s-a retras în această grotă, care era ultimul altar închinat lui. A zidit singur gura grotei şi apoi s-a transformat în statuie, promiţind că va reveni cândva la viaţă.

Nimeni nu a reuşit să filmeze sau să fotografieze !

Un alt mister ce înconjoară grota respectivă este faptul că, deşi stânca aceea este cunoscută de mulţi ani de oamenii din zonă, nimeni nu a vazut grota până acum câţiva ani. De aceea, oamenii se tem şi unii spun că e semn că vechiul zeu s-ar trezi la viaţă! Alţii susţin că în preajma stâncii li se întâmplă tot felul de lucruri ciudate.

Unii chiar jură că, odată ajunşi în zonă, sentimentul că nu eşti singur devine extrem de puternic, chiar înfiorător! Iar orice încercare de a înregistra în vreun fel imagini din zonă a fost sortită eşecului.

Ba, mai mult camerele video pornesc de unele singure, dar nu înregistrează nimic, iar de câte ori cineva încearcă acest lucru, din interiorul grotei se aud sunete ciudate, asemenea unui râs înspăimântător!

De aceea, cei ce au ajuns acolo pot jura că, deşi nu ştiu ce poate fi, sigur nu e lucru curat!
În plus, grota nu are nume şi nimeni nu se încumetă să îi dea vreunul…

sursa si foto:  http://www.jurnal.dzr.org.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .

Previous

AL 5-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC

Next

Fratia Babiloniana a Sarpelui – istoria secreta a Iluminatilor si a caselor regale pamantene care conduc Planeta

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén