.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Chinezii-i-au-cerut-lui-Cameron-sa-le-dea-inapoi-comoara-furataChinezii i-au cerut prim-ministrului britanic David Cameron sa le dea inapoi artefactele furate in timpul unei rascoale din secolul al 19-lea.

Prim-ministrul Marii Britanii a fost asaltat cu cereri de restituire a unor artefacte de o valoare inestimabila, pe care britanicii le-au furat din Beijing in urma doua secole, pe masura ce vizita in China a liderului de Londra se apropie de final, informeaza Daily Mail.

Premierul britanic le-a cerut cetatenilor chinezi sa-i adreseze intrebari prin intermediul unei retele sociale locale, versiunea din China a Twitter. Una dintre cele mai populare intrebari a venit din partea unui important think-tank chinez – China Centre for International Economic Exchanges: “Cand va restitui Marea Britanie artefactele luate cu forta?”.

Intrebarea face referire la comoara de 23.000 de obiecte care se afla la British Museum, care ar fi fost furata de armata britanica.

Marea Britanie a fost parte a Aliantei Celor Opt Natiuni, care a pus la cale Revolta Boxerilor, in ultimii ani ai secolului al 19-lea, in urma careia multi oameni si-au pierdut viata si multe locuri de o frumusete extraordinara ale Chinei au fost incendiate.

Intrebat daca China cere inapoi comoara, purtatorul de cuvant al ministrului de Externe, Hong Lei, a afirmat ca “autoritatile chineze importante sunt in legatura cu autoritatile guvernamentale din tari importante”.

In replica, Ministerul Culturii din Londra a precizat ca “Regatul Unit se bucura de legaturi culturale excelente cu China”.

Premierul britanic se duce in China sa dezghete relatiile stricate de vizita lui Dalai Lama

Marea Britanie a respins constant cererile altor tari de a returna artefacte asemanatoare, British Museum explicand ca obiectele sunt parte a patrimoniului mondial si sunt mai accesibile vizitatorilor din Londra.

Premierul britanic David Cameron a inceput duminica o vizita oficiala in China cu scopul de a relansa relatiile cu aceasta tara si cu noul presedinte Xi Jinping, dupa ce raporturile bilaterale s-au racit anul trecut in urma intalnirii sefului executivului de la Londra cu Dalai Lama.

sursa si foto: ziare.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .