.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, a declarat, marţi, la reuniunea Clubului de la Bucureşti, că ministerul său are în subordine 57 de companii de stat căpuşate, el precizând că modelul insolvenţei aplicat Hidroelectrica trebuie să fie un exemplu pentru toate celelalte.

“În luna mai am preluat o economie în agonie. Ministerul Economiei are în coordonare şi subordine un pachet de 57 de societăţi, companii cu capital de stat, marea majoritate nerestructurate. Prima măsutră pe care Guvernul Ponta a luat-o în luna iunie a fost o măsură considerată de către unii controversată – noi spunem benefică pentru economia românească – şi aceasta trebuie să fie un exemplu pentru celelalte societăţi şi companii naţionale – reorganizarea companiei Hidroelectrica prin insolvenţă”, a spus Chiţoiu.

El a precizat că trebuie făcută o distincţie foarte clară, arătând că insolvenţa poate să însemne o reorganizare a unei companii care devine astfel viabilă, profitabilă, dar şi, prin insolvenţă, se poate lichida o companie, pentru a o duce în faliment.

“Compania Hidroelectica nu era în situaţia de a o duce în faliment, dar era în situţia de a ajunge ea la faliment dacă nu luam măsura respectivă atunci, imediat. Această companie, ca de altfel toate celelalte, a fost – şi celelalte încă mai sunt – căpuşate de firme care atât în procesul de achiziţie de către companiile respective, sunt preponderente, cât şi la vânzarea produseor finite. Un exemplu în acest sens este şi Oltchim”, a spus Chiţoiu.

El a precizat că această metodă – insolvenţa – este o una de reorganizare şi revigorare a economiei cu capital de stat.

“Statul român nu mai poate să ducă în continuare aceste companii care reprezintă peste 45% din capitalul social, din avuţia naţională a României, să meargă în continuare pe modelul care merge acum. Ele trebuie viabilizate şi, acolo unde nu poate statul, putem prin management privat, guvernanţă corporatistă sau vânzarea unor pachete minoritare către mediul privat, să le profitalizăm”, a spus Chiţoiu.

sursa si foto: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .